Antena Căutare

Un bărbat a învins coronavirusul la 105 ani, după ce a prins și Al Doilea Război Mondial: ”Recuperarea lui e o lecție de viață pentru noi toți”

Numărul cazurilor de coronavirus continuă să crească de la o zi la alta, însă în același timp ies la iveală povești impresionante. Mai exact, un bărbat a reușit să învingă coronavirusul la vârsta de 105 ani. 

Un bărbat a învins coronavirusul la 105 ani, după ce a prins și Al Doilea Război Mondial: ”Recuperarea lui e o lecție de viață pentru noi toți”
Un bărbat a învins coronavirusul la 105 ani, după ce a prins și Al Doilea Război Mondial: ”Recuperarea lui e o lecție de viață pentru noi toți”

Leonello Bolognesi s-a născut în 1915, la câteva săptămâni după ce Italia a intrat, oficial, în Primul Război Mondial. Ulterior, în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, el a fost trimis în Rusia. A supraviețuit atunci, iar acum a reușit să învingă și infecția cu noul coronavirus. Leonello Bolognesi a devenit persoana cea mai în vârstă care s-a vindecat de Covid din Emilia-Romagna și unul dintre cele mai vârstnici din Italia.

Necăsătorit și fără copii, italianul și-a serbat cea de-a 105-a aniversare într-un azil de vârstnici, unde locuiește din 2012, azil din Ferrara puternic lovit de epidemie.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

A trăit la gripa spaniolă, a prins și Războaiele Mondiale și Războiul Civil din Spania și s-a luat la ”trântă” cu coronavirusul. Maria e femeia care a învins COVID-19 la 113 ani

”A fost foarte marcat de experiență. Înainte cânta cu acordeonul la petreceri, după care s-a schimbat complet, atât de tare încât nu a mai vorbit câțiva ani. Suntem mândri că am reușit să sărbătorim împreună această importantă etapă. Recuperarea lui e o lecție de viață pentru noi toți”, au declarat îngrijitorii de la azil.

Cazul lui nu este singular. O femeie din Spania s-a vindecat de coronavirus la 113 ani

Maria Branyas, o femeie în vârstă de 113 ani, despre care se crede că este cea mai în vârstă femeie din Spania, şi-a revenit după ce a fost diagnosticată cu noul coronavirus.

Maria Branyas a fost diagnosticată cu COVID-19 în martie după ce Spania a intrat în carantină. Dar după câteva săptămâni de izolare, bătrânica şi-a revenit, după ce a avut doar simptome uşoare.

Un veteran în vârstă de 99 ani s-a vindecat de coronavirus! Moment emoționant, la externare! „A fost o victorie mai mare pentru mine decât câştigarea războiului” - FOTO

Femeia a prins pandemia de gripă spaniolă din 1918-19, războiul civil spaniol din 1936-39 şi acum epidemia de coronavirus. Timp de două luni s-a luptat cu boala, însă la începutul lunii mai, ea a fost declarată vindecată.

Un băiat de 11 ani a cucerit internetul! Ce a făcut, după ce a spart un ghiveci, din greșeală. „Mă scuzați!” – FOTO... „Băieții mei sunt gemeni, dar unul e cu 10 ani mai mare decât celălalt!”. O mamă de 41 de ani, poveste inedită!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x