Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Poftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Marin! (r)

Un joc pentru adulţi i-a dus la moarte! Decizia teribilă din cauza căreia un tânăr și-a pierdut viața. Atenție, imagini interzise minorilor! - Foto

Un bărbat în vârstă de 28 de ani din Australia, Jack Chapman, a murit după ce a luat parte la un joc sexual pentru care și-a făcut o schimbare periculoasă în corp.

Un bărbat în vârstă de 28 de ani din Australia, Jack Chapman, a murit după ce a luat parte la un joc sexual pentru care și-a făcut o schimbare periculoasă în corp.

Jack Chapman și-a pierdut viața în orașul american Seattle, după ce și-a injectat o cantitate mare de silicon în testicule.

Pe certificatul lui de deces scrie „sindromul injectării cu silicon” drept unul dintre cele patru cauze ale morții, alături de trei probleme de sănătate legate de plămâni.

Australianul, cunoscut drept Tank Hafertepen, obișnuia să publice imagini cu el în care apărea cu zona genitală mărită.

În urma injectării cu silicon pot apărea inflamații anormale, precum și acumularea de fluid ori sângerarea în plămâni. Au mai fost înregistrate cazuri de deces ca urmare a injectării cu silicon în fese.

Chapman făcea parte dintr-o comunitate homosexuală din San Francisco, înainte de a se stabili în Seattle. Liderul acelei comunități, Dylan Hafertepen, i-a prezentat acestuia fetișul modificării corporale. Potrivit unui contract încheiat în privința relației dintre Chapman și Dylan Hafertepen, acesta reprezenta „proprietatea exclusivă” a liderului comunității. Cu trei săptămâni înainte de a muri, Jack Chapman a semnat un testament potrivit căruia îi lasă toată averea sa lui Dylan.

Dylan Hafertepen, care este blamat de mama lui Jack Chapman pentru moartea acestuia, neagă faptul că l-ar fi obligat pe bărbat să își injecteze silicon.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro