Antena Căutare

A născut după ce a făcut transplant de uter de la o femeie decedată. Procedura poate ajuta femeile infertile

O clinică din Statele Unite ale Americii a reușit să ajute o femeie să nască după ce a făcut un transplant de uter de la o femeie decedată. 

O clinică din Statele Unite ale Americii a reușit să ajute o femeie să nască după ce a făcut un transplant de uter de la o femeie decedată.

La vârsta de 30 de ani, femeia a reușit să nască prin cezariană o fetiță sănătoasă, cu ajutorul doctorilor de la Cleveland Clinic.

După ce a născut femeia a dorit să îi fie scos uterul transplantat de la o altă femeie care murise recent.

Trasplanturile nu sunt proceduri ușoare, transplantul de uter de la o femeie decedată fiind mult mai complicat. Medicii de la clinica din Cleveland nu au fost siguri dacă uterul va rămâne funcțional după procedură.

În cazul pacientei din SUA, procesul a durat 15 luni, din momentul transplantului până la naștere. Sarcina nu a avut complicații excesive, iar după cezariană femeia a trebuit să rămână în spital doar trei zile.

Asta înseamnă să îți iubești meseria! Acest profesor își modifică complet înfățișarea, de dragul elevilor săi: „Sunt cur... Olimpiada Balcanică de Fizică: O elevă din Iaşi a obţinut medalia de aur...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x