Antena Căutare

A născut un băiețel… rar. Un caz la un milion: ”Moaşa s-a uitat la mine, apoi la tatăl lui, apoi iar la mine şi tot nu îi venea să creadă"

Catherine Howarth (32 de ani), o femeie de origine nigeriană, care locuiește în Milton Keynes, Marea Britanie, a fost foarte surprinsă când și-a văzut bebelușul pentru prima dată.

Catherine Howarth (32 de ani), o femeie de origine nigeriană, care locuiește în Milton Keynes, Marea Britanie, a fost foarte surprinsă când și-a văzut bebelușul pentru prima dată.

Micuțul Jonah are pielea deschisă la culoare, ochii verzi și părul șaten, iar cei de la spital au fost la fel de uimiți când l-au văzut. Un astfel de caz se întâmplă extrem de rar – unul la un milion.

„Asistenta de la maternitate s-a uitat la mine, apoi la Jonah, apoi din nou la mine și nu-i venea să creadă. Pielea unor bebeluși se închide la culoare după câteva săptămâni de la naștere, dar Jonah este complet alb acum, la câteva luni.

Ni s-a spus că probabil avem o genă recesivă. Părinții mei sunt din Nigeria și, din câte își amintesc, nu a mai fost un asemenea caz printre membrii familiei mele”, povestește Catherine.

Soțul ei, Richard (34 de ani), a fost la fel de uimit când și-a văzut fiul pentru prima dată, Jonah fiind primul copil al cuplului. Culoarea pielii lui nu contează, ci important este că Jonah e un băiețel sănătos, puternic și vesel este tot ceea ce contează, a spus el.

Cei doi spun că este foarte puțin probabil ca ei să mai aibă un alt copil alb, deoarece pentru aceasta este nevoie de o combinație extrem de rară a genelor.

Cum poți avea parte de cazare gratuită pe viață, la mare!... Ce nu ai voie să faci cu verigheta, dacă vrei să ai o căsnicie fericită!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x