Căutare Live

A plantat în grădină usturoi, iar după un an ceva nu părea în regulă. Ce a scos din pământ când a tras cât de tare a putut

Un bărbat și o tânără mamă pe nume Brooke Spiller, în vârstă de 22 de ani, din Southampton, Hampshire, au plantat în grădina casei sale bulbi de usturoi, însă ceva li s-a părut în neregulă la un an după. Ce au scos din pământ.

O tânără mamă pe nume Brooke Spiller, în vârstă de 22 de ani, din Southampton, Hampshire, a plantat în grădina casei sale bulbi de usturoi, însă ceva i s-a părut în neregulă la un an după. Ce a scos din pământ.

shutterstock

Brooke Spiller, soțul său și fiica sa Delilah în vârstă de doi ani locuiesc la casă într-un orășel din Anglia. Cei doi părinți se ocupă cu grădinăritul pentru a avea alimente sănătoase crescute de ei, lucru pe care îl fac de multă vreme.

Cei doi au o relație relativ atipică, bărbatul este mult mai mare de vârstă decât ea, dar au împreună un copil care le face viața mai frumoasă pe zi ce trece.

Cum traiul în familie nu este lipsit de surprize, Brooke Spiller a avut parte de o întâmplare ciudată, după ce a plantat în urmă cu un an nilte simpli bulbi de usturoi. Ceea ce pare a fi o întâmplare banală s-a transformat chiar într-un subiecte preluat de mass media.

Citește și: Creatură cu chip de om și corp de animal, care a terifiat un oraș. Poliția s-a sesizat imediat pentru a descoperi ce este de fapt

Ce a scos din din pământ Brooke Spiller

La un an după ce a plantat usturoiul, ceva i s-a părut ciudat tinerei mamae când fiica sa s-a apropiat de locul în care era pusă planta.

Când Delilah, care are doar 90 cm înălțime, s-a jucat pe locul unde se afla cultura de usturoi, mama s-a a văzut că planta este mult mai înaltă decât fiica sa. De la bulb până la vârful frunzelor, usturoiul măsoară 1 metru și 27 de centimetri.

“M-am gândit că ar putea fi frumos să fac o poză cu Delilah lângă usturoiul uriaș și am fost șocată că este mai înalt decât ea. Un prieten mi-a dat niște bulbi în urmă cu ceva timp și de atunci am ajuns să-i plantăm în fiecare an”, a spus aceasta potrivit storytrender.com.

Ciudat este că în fiecare an usturoiul crește și mai mare și nu doar în înălțime, ci și bulbul este imens. Ea a împărtășit povestea familiei sale și a stârnit un val mare de reacții.

Citește și: A făcut această fotografie fiului său și i-a apărut un semn ciudat în ochi. La scurt timp medicii i-au pus un diagnostic crunt

“Par să devină mai mari în fiecare an, ceea ce este o nebunie. Se numește usturoi de elefant. Toată lumea a fost uimită să vadă și mulți s-au întrebat de ce usturoiul crește atât de mare", a încheiat ea.

Citește și: O tânără a vrut să își cumpere o rochie, dar când a vrut s-o probeze a găsit un bilet neașteptat prins de haină. Ce scria

Un bărbat a mâncat doar pui crispy timp de 30 de zile. Transformarea a fost uluitoare. Ce a descoperit... O mamă și-a lăsat câinele în cameră cu bebelușul, fără să se gândească la urmări. Ce a descoperit când s-a întors...
Parteneri
Obiceiuri pe care e recomandat să le ai în fiecare zi. Ce sfaturi oferă specialiștii
Catine.ro
Ultimele știri
x