Antena Căutare

A plecat de acasă în urmă cu zece ani de zile, iar mama lui îl credea mort! Șocant ce făcea bărbatul dat dispărut de familie în 2008

Un român din Cluj, care a fost dat dispărut de familie în urmă cu zece ani și pe care mama lui îl credea mort, a fost găsit după ani de zile. 

Un român din Cluj, care a fost dat dispărut de familie în urmă cu zece ani și pe care mama lui îl credea mort, a fost găsit după ani de zile.

Karoly Schmolka a renunțat la Cluj pentru a se muta în Spania, unde muncea în construcții, în Zaragoza. Acest lucru se întâmpla în urmă cu zece ani de zile, însă de atunci familia lui n-a mai aflat nimic de el.

Potrivit presei spaniole, familia îl credea mort, însă după zece ani de zile, el a fost găsit. Mai exact, el s-a mutat din Zaragoza în sudul Spaniei și trăia pe străzi.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Bărbatul care dormea pe unde apuca și trăia din cerșit a fost găsit în orășelul andaluz Barbate, iar locuitorii au alertat poliția, crezând că e vorba despre un vagabond periculos, dar la verificări, polițiștii au constat, însă, că au în față un caz special.

Ulterior, s-a aflat că Sholmka se afla pe o listă de persoane dispărute, iar mai apoi i-a fost anunțată familia. Bărbatul a fost adus la Cluj, unde și-a revăzut mama după ani de zile.

Ursul din imagini are limba cât un pepene și a trecut prin chinuri groaznice. O târăște după el și îi este imposibil să ... Elon Musk surprinde din nou. Acumpărat acțiuni în valoare de 10 milioane$ de la propria companie....

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x