Antena Căutare

A povestit intalnirea cu moartea INAINTE sa moara!

Ben Breedlove, un tanar de 18 ani din Statele Unite, a vorbit despre momentele in care a infruntat moartea, cu o saptamana inainte sa isi piarda viata din cauza unui infarct.

Potrivit Daily Mail, baiatul a murit in noaptea de Craciun, el suferind de o boala cardiaca ce i-a facut probleme inca din copilarie. Ben a postat pe Youtube un filmulet in care povesteste despre experientele sale neplacute si despre momentul in care si-a acceptat soarta.

El s-a aflat de mai multe ori in stare grava, prima data fiind in pericol de moarte la numai patru ani. In filmuletul postat pe internet spune ca isi aminteste momentul in care a ajuns la spital. Vedea o lumina foarte puternica, pe care nimeni din jurul lui nu o percepea. Si-a intrebat mama daca ea poate vedea lumina, dar nici aceasta nu putea.

Mai tarziu, a aflat ca in salon nu era nici macar o lumina aprinsa, care ar fi putut crea acel efect. Ben a povestit si cum in acele momente s-a linistit complet si s-a simtit impacat. A continuat sa zambeasca in timp ce medicii incercau sa-i salveze viata.

In filmulet, adolescentul vorbeste si despre cum a fost sa creasca avand probleme cu inima. De asemenea, Ben isi exprima regretul ca nu a avut o copilarie normala, el neputand niciodata sa faca sport si sa se joace cu alti copii.

Maimuta Cheetah din seria de filme "Tarzan" a murit la 80 de ani... Un australian s-a trezit din coma cu ajutorul somniferelor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x