Live acumFilm: iua Independentei
Prime Time 20:00Chefi la cuţite

Apelul la 112, care i-a șocat pe polițiștii din Iași: „Soțul meu nu se culcă cu mine. Trebuie să interveniți de urgență”. A urmat un dialog spumos

Un caz controversat s-a petrecut zilele trecute la Iași, unde polițiștii au primit un apel ciudat pe numărul unic de urgență, 112. De la celălalt capăt al firului o femeie se plângea că soțul său e incapabil să-i ofere plăceri carnale, așa cum se întâmplă într-o familie normală

Un caz controversat s-a petrecut zilele trecute la Iași, unde polițiștii au primit un apel ciudat pe numărul unic de urgență, 112. De la celălalt capăt al firului o femeie se plângea că soțul său e incapabil să-i ofere plăceri carnale, așa cum se întâmplă într-o familie normală.

Pe numărul unic de urgență se înregistrează multe apeluri neobișnuite, însă cel primit de polițiștii din vechea capitală a Moldovei le întrece pe toate. O femeie a purtat negocieri intense cu reprezentanții legii, pe care a încercat să-i convingă din răsputeri că e nevoie de o intervenție fermă a acestora pentru a-i fi rezolvată o problemă de... familie. Soția nemulțumită de randamentul partenerului de viață a luat decizia de a cere ajutor din partea... statului. Cu greu a fost convinsă doamna că numărul 112 este destinat cetățenilor cu probleme reale și că situația sa nu poate fi rezolvată de polițiști, apelanta fiind de-a dreptul disperată. Operatorul i-a explicat că astfel de situații nu necesită intervenția de urgență a oamenilor legii și că trebuie să ceară ajutor în alte părți.

Nimeni nu știe cum și-a rezolvat situația de criză femeia nemulțumită de randamentul sexual al soțului său, însă a înțeles cu siguranță că apelul la 112 se efectuează doar atunci când viața îi este pusă-n pericol sau are de raportat o faptă cu adevărat gravă.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro