Antena Căutare

A venit Craciunul! Deocamdata, doar in magazine

In magazine, astepti sa dai nas in nas cu Mos Craciun. Rafturile sunt pline de globulete, de beteala, de instalatii colorate, iar brazii din magazine sunt deja impodobiti. Pe strazile Capitalei a inceput instalarea luminitelor de sarbatori.

Craciunul a venit in octombrie. Nu, n-a nis, din fericire, dar in magazinele de cadouri si decoratiuni, rafturile sunt incarcate de globuri colorate, beteala bogata, brazi gata impodobiti.

In timp ce bradul de Craciun sta la loc de cinste in vitrinele magazinelor, afara, temperaturile depasesc 20 de grade si oamenii se plimba imbracati in haine cu maneca scurta.

Pregarile pentru Craciun sunt in toi si pe strazile Capitalei. Primariile de sector au inceput lucrarile din vreme ca sa se asigure ca tot orasul va straluci de luminite la inceput de decembrie.

De saptamana viitoare, vremea se va raci treptat, iar de Craciun si Anul Nou ne vom confrunta cu o iarna geroasa, avertizeaza meteorologii.

Puteti urmari editiile integrale ale Observatorului pe AntenaPlay.ro.

Ryan Reynolds a primit o lumanare aniversara uriasa: Statuie din ceara la Madame Tussauds... INEDIT! Un american face breakdance pe...apa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x