Antena Căutare

A vrut o schimbare, dar intervențiile estetice au făcut-o să arate ca un personaj din desene animate. Cum arată acum

Charmane Major, o femeie din Leeds, și-a dorit o schimbare care să o facă să fie mai sigură pe ea. Tânăra a apelat la o operație estetică la nivelul feței, dar rezultatul nu a fost cel dorit.

colaj charmane major si personajul din family guy Galerie
Charmane Major, o femeie din Leeds, și-a dorit o schimbare care să o facă să fie mai sigură pe ea. Tânăra a apelat la o operație estetică la nivelul feței, dar rezultatul nu a fost cel dorit. | TikTok/Profimedia

Charmane și-a dorit să aibă mandibula mai proeminentă și a știut că trebuie să facă eforturi suplimentare pentru a obține look-ul dorit. Prin urmare, ea a decis să apeleze la ajutorul unui medic estetician, dar rezultatul final nu a fost cel dorit.

Charmane arăta ca un personaj din Family Guy după intervenția estetică

Femeia a ajuns să arate ca personajul Quagmire din serialul Family Guy. Ei i-au fost injectați în mandibulă 2 mililitri de filler pe fiecare parte și 1 mililitru în buze. Totalul acestor intevenții a fost de 600 de lire.

Citește și: Sammie-Jo Hailford este femeie cu cele mai mari sprâncene din Marea Britanie. Cum arăta înainte și de ce a ales acest look

Cu toate aceste, rezultatul a speriat-o pe tânără. Chiar dacă inițial arăta umflată la față și spera că se va mai desumfla, se pare că nu a fost deloc așa.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

La câteva ore după intervenție, Charmane și-a făcut o fotografie în mașină și era mulțumită de rezultat, dar se pare că umflăturile au apărut a doua zi. Tânăra în vârstă de 28 de ani s-a speriat teribil când s-a trezit cu fața umflată în ziua următoare, ajungând să arate ca un personaj din desene animate, potrivit The Sun.

Charmane lucrează ca șoferiță de autobuz și a știut imediat că nu poate apărea așa la muncă.

“Umflăturile erau dureroase, deși procedura nu a fost dureroasă, dar în ziua imediat următoare fața mea era umflată. Eram șocată că arătam ca Quagmire, dar am râs în oglindă. Mi s-a părut amuzant, dar am sperat să se desumfle”, a povestit tânăra.

Ce fel de intervenții estetice mai are tânăra

Ea a mai povestit că nu era prima dată când primea injecții cu fillere, deci ideea că ar putea fi o reacție alergică ieșea din calcul. Charmane a început să își injecteze pentru prima oară buzele în urmă cu 6 ani. De această dată și-a dorit să își facă și mandibula mai proeminentă pentru că știa că o să o ajute să aibă mai multă încredere în ea.

Citește și: Femeie căreia nimeni nu i-a putut ghici vârsta. Nu a apelat niciodată la intervenții estetice. Care e secretul tenului ei

În câteva zile, fața I s-a desumflat și acum e mulțumită de rezultatul obținut.

“Mă simt mult mai încrezătoare și mi se pare că îmi oferă o altă strălucire”, a zis Charmane.

Influencerița a postat un video pe contul ei de TikTok și a adunat sute de reacții de la urmăritorii săi. Video-ul a avut 5,3 milioane de vizualizări.

Charmane e o fire foarte excentrică. Mereu își vopsește părul în culori țipătoare, își pune gene colorate și a mai apelat de-a lungul anilor la intervenții estetice. Anul trecut și-a injectat botox în ridurile de pe frunte.

Sammie-Jo Hailford este femeie cu cele mai mari sprâncene din Marea Britanie. Cum arăta înainte și de ce a ales acest lo... Iluzia optică ce i-a făcut pe toți cumpărătorii dintr-un supermarket să se uite de două ori la această femeie. Ce au obs...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x