A vrut să facă un tort în formă de inorog pentru fiica ei, dar s-a făcut de rușine! „Mi-au spus că am adus o jucărie pentru adulți uriașă” - Foto

 
+3 click pentru
galerie

O mamă a vrut să facă un tort în formă de inorog pentru fiica ei, la ziua ei de naștere, dar s-a făcut de rușine. Prietenii ei au râs de creația ei și i-au spus că aceasta seamănă mai degrabă cu o jucărie pentru adulți.

Femeia, Danielle Adam, în vârstă de 39 de ani, din comitatul englez Essex, a petrecut cinci ore încercând să facă un tort în formă de inorog, asemănător celui pe care fiica ei în vârstă de 14 ani îl văzuse într-un magazin.

Rezultatul a fost... memorabil. Toți invitații adulți au râs când au văzut tortul-unicorn și au spus că seamănă cu o jucărie pentru adulți.

„Nu am crezut că tortul meu arată nepotrivit. Prietenii mei m-au întrebat dacă ar trebui să mănânce tortul sau să se așeze pe el. Mi-au spus chiar că se simt inconfortabil să mănânce din el”, a spus Danielle Adam.

Danielle Adam a precizat că nu a cumpărat tortul din magazin deoarece fiul ei cel mic, în vârstă de 8 ani, are intoleranță de lactoză.

Femeia a precizat că fiica ei a fost încântată de tort și că nu a văzut nimic în afară de un „tort în formă de inorog”. În plus, spune ea, desertul a fost delicios. facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
50 DE ANI DE LA PRIMA ASELENIZARE

vezi mai multe