Antena Căutare

A vrut să prăjească niște ouă, dar ce a descoperit după ce a spart unul a făcut-o să țipe. Ce se afla dincolo de coaja crăpată

O femeia a cumpărat de la supermarket un cofrag de ouă care părea normal la prima vedere, dar când a ajuns acasă și a vrut să facă ouă prăjite, a rămas surprinsă de ceea ce a descoperit.

un ou spart pe o suprafata alba Galerie
O femeia a cumpărat de la supermarket un cofrag de ouă care părea normal la prima vedere, dar când a ajuns acasă și a vrut să facă ouă prăjite, a rămas surprinsă de ceea ce a descoperit. | Shutterstock

Beena Sarangdhar a țipat șocată atunci când a spart un ou în tigaie pentru a pregăti masa. Nu i-a venit să creadă ce a putut să cadă din coaja crăpată.

Oul pe care l-a crăpat, în loc să aibă un albuș de culoare alba așa cum au toate ouăle obișnuite, acesta se pare că avea albușul roz spre roșu. Când a văzut asta, femeia a țipat speriată, neștiind care e cauza acestui lucru bizar.

Ce a descoperit o femeie când a spart un ou în tigaie

Când au auzit-o strigând, copiii ei s-au grăbit în bucătărie să vadă ce s-a întâmplat cu mama lor și li s-a părut dezgustător să vadă conținutul de un roz fluorescent al oului.

Citește și: Care era dieta Anei Aslan, medicul român care a descoperit marile remedii anti-îmbătrânire și a construit un imperiu naturist

Femeia cumpărase cofragul de ouă de la un magazine din Watford, Hertfordshire și a spus că verificase data de valabilitate și ouăle erau încă în termen. Chiar dacă nu erau expirate, femeia a rămas total surprinsă să găsească un ou cu albuș sângeriu, potrivit The Sun.

După ce a spart oul direct în tigaie pentru a-l găti, femeia nu știa dacă e alimentul este unul sigur pentru a fi consumat, de vreme ce avea o culoare neobișnuită. După ce a făcut o poză și a postat-o pe o pagină de Facebook, cei care au văzut postarea au sfătuit-o să nu se atingă de ouă și să le arunce imediat pe toate.

Ce a mărturisit femeia

“Mi-era poftă să mănânc niște ouă și am spart unul în tigaie, așa cum fac în mod normal. Apoi când am văzut ce a căzut în tigaie, am urlat. Nu am mai văzut niciodată un ou roz până acum. Copiii au venit alergând să vadă ce s-a întâmplat și nu le-a plăcut ce au văzut”, a spus Beena.

Citește și: Denis Vashurin arată de 14 ani, dar vârsta lui reală e aproape de trei ori mai mare. De ce nu îmbătrânește

Chiar dacă gălbenușul arăta normal, albușul era cel care ridica probleme. Cu toate acestea, femeia a încercat și celelalte ouă din cofrag și se pare că restul erau bune, nu păreau modificate în niciun fel, nici ca textură, dar nici în cee ace privește culoarea.

Experții spun că un ou care nu are albușul clar, străveziu, este unul proaspăt, pe când un ou învechit are mereu albușul complet transparent. Cel mai probabil oul roz era contaminat cu microorganisme care produc o substanță fluorescentă, un pigment solubil în apă care dăunează sănătății oamenilor și nu ar trebui să fie mâncat.

Denis Vashurin arată de 14 ani, dar vârsta lui reală e aproape de trei ori mai mare. De ce nu îmbătrânește... Și-a donat rinichiul soacrei și nu i-a venit să creadă ce a făcut iubita lui o lună mai târziu. Nu se aștepta la acest g...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x