Antena Căutare

A vrut să-și mărească pomeții, însă rezultatul obținut a fost total neașteptat. Cum arăta tânăra înainte de intervenții

Un influencer din Ucraina, Anastasiia Pokreshchuk, a ținut paginile multor ziare internaționale datorită dependenței sale bizare de fillere, pe care preferă să le injecteze în obraji.

Anastasiia Pokreshchuk, o tanara din ucraina care si-a injectat acid hialuronic in obrajii giganti Galerie
Anastasiia Pokreshchuk este dependentă de fillere | Instagram/ _just__queen_

La fel ca multe tinere din zilele noastre, femeia a decis că al său chip are nevoie de îmbunătățiri.

Doar că, în loc să caute un profesionist pentru a efectua procedurile dorite, a început să-și injecteze singură acid hialuronic în față.

Deși a obținut un aspect neobișnuit, Anastasiia continuă să repete procedura și spune că nu va înceta să-și facă umflăturile și mai evidente.

”Îmi place acest aspect. Nasul meu era prea mare, acum am buze și obraji, așa că arată bine”, a declarat ea.

Citește și: Bryan Ray și-a făcut zeci de operații estetice pentru a semăna cu Britney Spears. Cum arăta bărbatul înainte de toate schimbările

Ce spune despre ”curajul” de a se injecta singură

Anastasiia susține că folosește acidul hialuronic în conformitate cu instrucțiunile unui tutorial găsit pe internet în care un specialist explică toți pașii necesari.

Nu crede că poate păți ceva, deși e conștientă de pericolele la care se expune. Ea spune că încearcă să le evite prin folosirea unui echipament sterilizat.

Tânăra ucraineană a recunoscut că nu toată lumea îi înțelege obsesia, adăugând că până și mama ei crede că ceea ce face e o nebunie. În ciuda acestor lucruri, ea afirmă că important este faptul că e fericită la finalul zilei.

Aparent, noul look o face să se simtă mai încrezătoare și asta are un impact pozitiv asupra vieții ei romantice.

Citește și: Adevărul despre chipul Jessicăi Alves, fostul ”bărbat Ken”. Cum arată fără pic de machiaj după sute de intervenții estetice

Anastasiia Pokreshchuk susține că a cheltuit, până acum, aproximativ 2.000 de dolari pe fillere.

Cu toate acestea, medicii nu recomandă utilizarea fillerelor de către persoanele neautorizate deoarece efectele pot fi mai grave decât un un aspect neobișnuit.

Iată cum arăta Anastasiia Pokreshchuk înainte de intervenții:

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Femeia care s-a căsătorit cu tatăl celei mai bune prietene. Cum arată cuplul în care există o diferență de 23 ani... De ce au atât de multe personaje de desene doar 4 degete. Explicația la care nu te-ai fi gândit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x