Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30X Factor

A vrut senzaţii tari, dar a avut parte de…un accident! O femeie a intrat cu maşina într-o dubă, după ce s-a masturbat la volanul vehicului

Creativitatea oamenilor este uluitoare chiar şi atunci când vine vorba de relaţii intime, căci o femeie din Marea Britanie a lăsat fără cuvinte oameni din toate colţurile lumii, după ce a provocat un accident rutier, din cauza faptului că se masturba.

Creativitatea oamenilor este uluitoare chiar şi atunci când vine vorba de ”relaţii intime”, căci o femeie din Marea Britanie a lăsat fără cuvinte oameni din toate colţurile lumii, după ce a provocat un accident rutier, din cauza faptului că se masturba.

Tânăra în vârstă de 30 de ani nu a mai avut răbdare să ajungă acasă, aşa că şi-a scos vibratorul din geantă şi a început să-l folosească. Într-un moment de neatenţie sau de…plăcere maximă, aceasta a intrat cu maşina pe care o conducea într-o dubă parcată ce transporta peşte.

Chiar și așa, femeia respectivă nu s-a arătat prea îngrijorată. Speriat a fost, însă, ”victima”, căci credea că-şi va pierde jobul. Tocmai de aceea, bărbatul a stat cu sufletul la gură până a aflat rezultatul investigaţiei. În urma acesteia, analiza imaginilor a arătat clar că femeia care conducea o mașină mică ţinea în mână un vibrator, pe care l-a folosit pentru a-şi satisface dorinţele intime.

Deşi clipul ”picant” a ajuns la asiguratori, aceştia nu l-au dat publicităţii.

Sursa: Elite Daily

Recomandari