Accident ȘOCANT. O femeie A MURIT după ce mașina în care se afla a lovit alte 22 de autoturisme!

Un accident îngrozitor s-a petrecut pe A390, lângă Hewas Water (Anglia). Un Vauxhall Vectra de culoare neagră a lovit 22 de mașini staționate și aflate într-o parcare auto. În urma impactului, o femeie, în vârstă de 40 de ani, a murit, iar șoferul se află în stare gravă la unul dintre spitalele din zonă

Un accident îngrozitor s-a petrecut pe A390, lângă Hewas Water (Anglia). Un Vauxhall Vectra de culoare neagră a lovit 22 de mașini staționate și aflate într-o parcare auto. În urma impactului, o femeie, în vârstă de 40 de ani, a murit, iar șoferul se află în stare gravă la unul dintre spitalele din zonă.

Evenimentul s-a consumat la 9.45, ora locală. Autoturismul condus de autorul accidentului a fost pierdut de sub control și a lovit mașinile parcate pe marginea șoselei. Poliția și echipajele medicale au sosit la fața locului însă a fost prea târziu pentru femeia aflată în stânga, aceasta fiind declarată decedată câteva minute mai târziu.

Parteneri
Mutabal. Salată de vinete cu tahini, din bucătăria orientală
Nu lăsa să treacă sezonul vinetelor fără să prepari o rețetă deosebită de salată de vinete cu tahini. Îți propunem să testezi un preparat originar din bucătăria orientală, cunoscut sub numele de mutabal.
Catine.ro
Ultimele știri