Antena Căutare

Acest scaun vintage dă fiori clienților de fiecare dat când văd inscripția lăsată pe el. Unii nici nu vor să se apropie

În magazinele vintage pot fi găsite diferite obiecte care poartă poveștile proprietarilor, obiecte de mobilier, haine, accesorii, iar mulți dintre cei care le înstrăinează au obiceiul de a lăsat semne sau bilete, ca în cazul acestui scaun vechi, ce provoacă fiori clienților.

Acest scaun vintage dă fiori clienților de fiecare dat când văd inscripția lăsată pe el. Unii nici nu vor să se apropie
În magazinele vintage pot fi găsite diferite obiecte care poartă poveștile proprietarilor, obiecte de mobilier, haine, accesorii, iar mulți dintre cei care le înstrăinează au obiceiul de a lăsat semen sau bilete, ca în cazul acestui scaun vechi, ce provoacă fiori clienților. | Mirror

Scaunul de epocă a fost lăsat cu mult timp în urmă la un magazin cunoscut și stârnit o anumită suspiciune în rândul clienților, care au vrut să îl cumpere. Un semn a pus pe gânduri clienții care pășeau în magazin.

Ce scrie pe scaunul vintage și de ce sunt speriați clienții

Piesa de mobilier a fost donată ca parte a unui set de canapea și scaune din trei piese, însă cei care au decis să se descotorosească de obiecte au făcut-o într-un stil pe care nu toată lumea îl gustă. Setul a fost donat unei filiale Oxfam din Liverpool și a creat suspiciune imediat n rândul angajaților, potrivit Mirror.

Pe scaun scrie „Cu siguranță nu bântuit”. După cum a raportat anterior de Liverpool Echo, managerul Kira Adams a considerat că scaunul este absolut frumos, în timp ce directorul adjunct, Rob, a avut unele rezerve, fiind de părere că aparține „aparține unei case bântuite”

O fotografie a scaunului a fost distribuită pe Twitter de către Heather Cowan, care a zis ironic: „Cu siguranță este ceva ce ar spune un scaun bântuit…”.

Citește și: O mamă a comandat mâncare și a avut o surpriză neplăcută când a deschis pachetul. Obiectul dezgustător care se afla înăuntru

Tweet-ul a devenit rapid viral, 1,4 milioane de oameni au reacționat la imaginea cu scaunul respectiv. Mulți alți utilizatori de Twitter au fost de acord că este „cu siguranță bântuit”. „Chucky sau Annabelle vor sări cu siguranță din acest scaun”, a scris cineva.

Citește și: Iluzie optică virală. Poți să găsești al doilea tigru din imagine? Doar 1% din oameni reușesc

Din seria cumpărturilor ciudat, un alt caz care a provocat fiori este legat de doi tineri care au decis să își cumpere o casă fără să o viziteze înainte și au vrut s-o renoveze, dar au dat peste o cameră „secretă”. Când au deschis-o, aceștia au făcut o descoperire ce le-a dat fiori.

Un cuplu a decis să își cumpere o casă vech fără s-o viziteze e și, la scurt timp după achiziționare, cei doi s-au apucat de renovat. Nu mică a fost surpriza celor doi atunci când au descoperit o cameră „secretă”, în care au dat peste un obiect bizar. Imaginile filmate de cei doi au ajuns pe TikTok și au devenit virale.

Înarmați cu voință și răbdare, cei doi tineri au decis să se apuce de zugrăvit, de reparat și de renovat casa, pentru ca aceasta să arate cât mai bine. Nu a durat mult și toată experiența s-a transformat în ceva greu de imaginat, desprins parcă dintr-un film de groază.

La un moment dat, în timp ce explorau locuința, tinerii au dat peste o ușă secretă.

În interiorul încăperii bizare au găsit, agățată în cui, o Biblie învelită într-un sac negru de gunoi. Cu teamă, cei doi au răsfoit cartea și au găsit tot felul de hârtii și poze.

O mamă a comandat mâncare și a avut o surpriză neplăcută când a deschis pachetul. Obiectul dezgustător care se afla înău... Prin ce trece femeia a cărui soț nu suportă alăptarea: „Trebuie să mă ascund la etaj când alăptez". La pieptul ei e...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x