Antena Căutare

Actorii care au interpretat rolul lui Iisus, urmăriți de un blestem? Ce s-a ales de ei, după ce l-au jucat pe Hristos

Robert Powell, Jim Caviezel, Christian Bale și Ted Neeley sunt actori de la Hollywood care au cucerit inimile a milioane de oameni după ce au interpretat rolul lui Iisus în diferite producții.

Robert Powell, Jim Caviezel și Ted Neeley sunt actori de la Hollywood care au cucerit inimile a milioane de oameni după ce au interpretat rolul lui Iisus în diferite producții.

Viața lor, însă, s-a schimbat radical după ce au jucat în respectivele producții, ei fiind nevoiți fie să țină piept furiei habotnicilor, fie să accepte faptul că nu au mai primit alte roluri în filme de la Hollywood.

Robert Powell, actorul care i-a dat viață lui ”Iisus din Nazaret” a mărturisit franc că este un ateu convins. După rolul care i-a adus succes absolut, el n-a mai fost acceptat în alte producții de avergură, întrucât este perceput de public ca fiind Hristos, fapt pentru care nu putea fi soț, amant ori altceva.

Jim Caviezel, un alt actor care a jucat rolul lui Iisus, crede că este urmărit de un blestem de atunci. În timpul filmărilor, acesta a fost lovit de fulger… de două ori, fapt ce i-a întărit și mai tare credința legată de blestem.

Ted Neeley, care a jucat în “Jesus Christ Superstar”, a fost nevoit să se lupte cu furia habotnicilor. Revoltați de faptul că joacă într-un film despre Iisus pe ritm de muzică, mulți oameni l-au așteptat la repetiții și l-au bombardat cu ouă, roșii sau chiar pietre.

Ocolit de acest blestem, însă, pare să fie Max von Sydow, cunoscut pentru rolul din “Greatest Story Ever Told”. Filmul nu s-a bucurat de prea mult succes, însă l-a ajutat să obțină roluri în producții de succes ca “Extremely Loud & Incredibly Close” (2011), Robin Hood (2010) sau “Shutter Island” (2010)

Mihai Voropchievici, previziunile runelor pentru Săptămâna Luminată. Zodia care se pregătește să-și schimbe întreaga via... De ce ciocnesc românii ouă de Paște!  Adevărul despre acest obicei ce datează de mii de ani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x