Antena Căutare

Adevărata Moby Dick și-a făcut apariția! O balenă albă extrem de rară a fost filmată. „A fost un vis împlinit să o văd” – Video

O balenă albă extrem de rară, care aduce aminte de Moby Dick din romanul omonim al lui Herman Melville, publicat în 1851, a fost filmată înotând în dreptul Mexicului.

O balenă albă extrem de rară, care aduce aminte de Moby Dick din romanul omonim al lui Herman Melville, publicat în 1851, a fost filmată înotând în dreptul Mexicului.

Mai exact, balena albă a fost filmată în golful Magdalena Bay din suful peninsulei mexicane Baja California.

Balenele care suferă de albinism sunt extrem de rare. Acestea sunt albe deoarece suferă de o mutație ce împiedică producerea pigmenților.

„A fost un vis împlinit pentru mine să o văd”, a spus Manuel Gonzalez, bărbatul în vârstă de 35 de ani care a filmat balena albă, în timp ce se plimba cu o barcă, alături de prieteni.

Manuel Gonzalez are propria afacere în zonă, plimbând turiști pentru a vedea balene. El obișnuiește să își plimbe și prietenii.

O balenă albă, nu se știe dacă aceeași, ar fi fost văzută de alte două ori în această zonă – în 2008 și a doua oară în 2017, când era însoțită de un pui albinos.

Te întrebi de ce li se spune „balene ucigașe”? Privește! Șase orci, atac feroce asupra unei balene albastre uriașe! Au d... Testul copacilor. Alege unul dintre cei nouă copaci și află ce personalitate ascunsă ai!...
Legume bogate în fibre pe care e indicat să le consumi, potrivit specialiștilor
Consumul de legume aduce o mulțime de beneficii pentru sănătate. De asemenea, poate fi o...
Horoscopul zilei de 7 iunie 2023. Berbecii sunt sfătuiți să se concentreze pe carieră. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 7 iunie 2023 spune că Berbecii sunt sfătuiți să se concentreze pe...
Parteneri
Coșulețe de cartofi Duchesse cu ciuperci și legume
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x