Adevăruri șocante despre Arsenie Boca tocmai au ieșit la iveală! Un preot care a asistat la înmormântarea acestuia povestește ce s-a întâmplat

Detalii incredibile ies la iveală despre Arsenie Boca! Cei care au asistat la înmormântarea sa fac mărturisiri ieșite din comun!

Detalii incredibile ies la iveală despre Arsenie Boca! Cei care au asistat la înmormântarea sa fac mărturisiri ieșite din comun!

Preotul Simion Todoran a povestit experiența pe care a avut-o la înmormântarea lui Arsenie Boca. Iar mărturia este de-a dreptul cutremurătoare:

„La înmormântare, când s-a întors sicriul cu 180 de grade, petru a pleca spre cimitir, am văzut foarte clar cum părintele Arsenie a deschis ochii! I-am văzut clar ochii albaștri”

Urmărește clipul video de mai sus ca să afli mai multe detalii despre acest subiect!

Citește și:

Arsenie Boca, profeţii incredibile despre țara noastră: „România va fi înconjurată de flăcări!”

Ucenicul lui Arsenie Boca a scris o RUGĂCIUNE PUTERNICĂ! Părintele Ardealului i-a spus că va face MINUNI celor care o spun

Modele de unghii pentru Halloween. Idei creative pentru manichiura perfectă
Manichiura unei femei este de cele mai multe ori cartea sa de vizită. Unghiile frumoase și...
Horoscopul zilei de 20 octombrie 2021. Scorpionii trebuie să învețe din greșeli. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 20 octombrie 2021 aduce multe vești bune pentru nativii din zodiac. Astăzi...
Parteneri
Hummus cu usturoi copt. Un preparat gustos și cremos
Dacă adori rețeta clasică de hummus, din bucătăria orientală, nu ezita să încerci și varianta de hummus cu usturoi copt. Este un preparat gustos, cu o textură cremoasă și aromă subtilă de usturoi.
Catine.ro
Ultimele știri