Antena Căutare

Află ce ai fost într-o viaţă anterioară în funcţie de zodie!

Ştiai că numărul persoanelor care cred în reîncarnare este mult mai mare faţă de cele care consideră acest lucru imposibil? Pentru mulţi oameni, precum budiştii şi hinduşii, reîncarnarea este o parte a religiei lor, creându-şi pe baza ei şi un stil de viaţă.

Ştiai că numărul persoanelor care cred în reîncarnare este mult mai mare faţă de cele care consideră acest lucru imposibil? Pentru mulţi oameni, precum budiştii şi hinduşii, reîncarnarea este o parte a religiei lor, creându-şi pe baza ei şi un stil de viaţă.

Pe de altă parte, există persoane pur şi simplu curioase sau care caută răspunsuri pentru a-şi rezolva problemele de viaţă.
Tu te-ai întrebat vreodată ce-ai fost într-o viaţă anterioară? Semnele zodiacale au o legătură strânsă cu reîncarnarea, dând indicii importante despre vieţile anterioare.
Berbecul, care nu se da niciodată la o parte într-un conflict, poate că a fost, într-o viaţă anterioară, un luptător nomad în deserturile aride din Orientul Mijlociu.
Oare de unde moştenesc Gemenii gândirea ageră? Din Grecia Antică, unde şi-au petrecut mult timp învăţând limbi străine.
Viaţă unui Rac se rezumă la familie datorită amintirilor creşterii copiilor în Cretă matriarhală.
Capricornii au o poziţie responsabilă deoarece au fost odată militari strategici în China Antică sau şefi în America Nativă.
Tu cine ai fost într-o viaţă anterioară?
Berbec
În adâncul inimii tale eşti un luptător şi întotdeauna ai fost. Amintirile glorioase de pe câmpul de lupta încă au rămas în sufletul tău. Acestea explică comportamentul tău de apărare atunci când cineva te jigneşte. Ai fi putut fi un luptător în Palestina Antică sau ninja pe tărâmurile asiatice.
Poate că ai dobândit calităţile atletice în Spartă Antică sau în ţinutul Macedoniei. Acum eşti provocat să îţi utilizezi tăria pentru a aduce liniştea şi pacea în locul războiului.

Taur
O profundă dragoste de natură este imprimată adânc în sufletul tău datorită faptului că într-o viaţă anterioară ai îngrijit şi crescut plante şi animale în locuri precum Thailanda. De asemenea, dragostea ta pentru frumuseţe şi artă are rădăcini adânci în culturile Orientale, unde ai gravat şi încrustat obiecte şi ai realizat încălţăminte.

Gemeni
Întotdeauna ai avut un spirit liber. Ai căutat acţiune şi aventură în Europa în Evul Mediu şi poate că ai făcut chiar parte din nobilimea din Franţa sau Anglia.
Târgurile şi caravanele din India şi China au făcut parte din viaţă ta.
Ai avut meserii precum mesager şi translator. Setea ta de cunoaştere a dus la o gândire foarte bine dezvoltată, însă acum a venit timpul să gândeşti şi cu inima şi să te laşi purtat de val.

Rac
În vieţile anterioare te-ai implicat foarte mult în problemele de familie. Câteodată joci rolul de mama protectoare, iar câteodată devii copilul rebel şi încăpăţânat. Cel mai probabil ai trăit în matriarhat, că de exemplu în Egipt, unde mamele erau venerate. Cu toate că ai învăţat să ai grijă de mulţi copii ai dat greş în dezvoltarea ta individuală.

Leu
Ai sânge albastru în vene! Într-o viaţă anterioară ţi-ai petrecut copilăria la curţile regale din Europa sau din Mesopotamia, poate ai condus şi câteva popoare. De aici şi dorinţa ta de a fi mereu în centrul atenţiei.
Ţi-ai petrecut multe vieţi că personalitate publică: de la gladiatorul român, până la interpretul italian de opera.
Ai un orgoliu mult prea bine dezvoltat şi ar trebui să înveţi să lupţi pentru binele tuturor, nu numai pentru al tău.

Citește continuarea AICI.

NASA a observat o erupție într-o gaură neagră!... Elimină într-o secundă petele de transpiraţie şi mirosul neplăcut! Ai nevoie de un singur ingredient...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x