Antena Căutare

Ai nevoie de un cadou deosebit? Nimic mai simplu!

Este intotdeauna complicat cand trebuie sa cumparam un cadou. Dar daca ai putea sa personalizezi cadoul in functie de gusturile tale si de persoana careia ii este destinat? Nu-i asa ca ar fi mult mai simplu? Cadourile unicat sunt mai mult decat deosebite, sunt special create pentru tine!

Care este precedura prin care ajungi sa iti faci cadoul dorit? Impreuna cu artistii Le Cose Animate creezi un concept care implica tema, culorile, imaginile și aplicatiile pe care ti le doresti. Fie ca este vorba de un cadou barbatesc, pentru un copilas ori pentru mama ta, vei fi convins ca este exact lucrul de care ai nevoie, pentru ca tu esti cel care i-a definitivat forma.

Pentru Bunica este doar un exemplu de cutie personalizata care are pe capac imaginea mainilor bunicutei, iar la interior un mesaj special, foarte personal. Pentru bunica ta, pentru bunica mea, pentru toate bunicile minunate, iubitoare si intelepte. Pentru clipa in care si noi vom fi bunici. Cu drag, cu emotii si cu toata grija noastra am creat aceasta cutie. O cutie unica, un dar deosebit.

Daca vrei sa citesti intreaga poveste si sa vezi si alte modele de cadouri personalizate intra aici.

Un ceh a devenit cel mai rapid caricaturist subacvatic din lume ... Un baietel de doi ani si-a sarbatorit ziua de nastere la restaurant, cu un pahar de whiskey...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x