Antena Căutare

Ai putea râmâne suprins! Ce spune maşina preferată despre tine

Daca ai fi pus sa alegi o masina spre ce te-ai indrepta mai degraba: spre una sport, spre un SUV, spre una de lux, spre una obisnuita? In urma unui studiu realizat de cercetatorii de la Universitatea din California, s-a descoperit ca exista o foarte mare legatura intre masinile pe care le preferi si personalitatea ta.

Daca ai fi pus sa alegi o masina spre ce te-ai indrepta mai degraba: spre una sport, spre un SUV, spre una de lux, spre una obisnuita?

In urma unui studiu realizat de cercetatorii de la Universitatea din California, s-a descoperit ca exista o foarte mare legatura intre masinile pe care le preferi si personalitatea ta.

Iata ce spune masina preferata despre tine:

1. Masini de mici dimensiuni Preferi sa vezi pe strada mai multi oameni si mai putine masini. Esti si foarte practic, intrucat stii cat de greu se poate gasi un loc de parcare intr-un oras mare. Soferii masinilor de mici dimensiuni nu vad in automobil biletul spre libertate, nu sunt orientati spre o cariera de succes si nici nu vor sa isi etaleze succesul printr-o masina care sa-ti ia ochii.

2. Masini de dimensiuni medii La prima vedere, persoanele carora le plac masinile de tip Sedan nu sunt genul care sa se omoare dupa calatorii. Sunt pragmatici, mai degraba femei decat barbati, cu venituri peste medie.

Citeste continuarea aici.

FENOMEN BIZAR! Pământul a început să facă valuri (VIDEO)... FOTO! Fetița minune din "Îngerașul" a trecut de vârsta majoratului. Vă amintiți de ea?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x