Antena Căutare

Ai visat că ți-au căzut dinții? Uite ce înseamnă asta!

După ce visăm ceva ieşit din comun ne gândim toată ziua următoare ce semnifică. Specialiştii spun că visele reprezintă felul în care creierul nostru procesează tot ce se întâmplă în jurul nostru.

După ce visăm ceva ieşit din comun ne gândim toată ziua următoare ce semnifică. Specialiştii spun că visele reprezintă felul în care creierul nostru procesează tot ce se întâmplă în jurul nostru. Cu dinţii este mestecată mâncarea şi astfel, prin hrănire, se realizează încărcarea cu energie. La baza acestei imagini se află elemente agresive.

Visele cu dinţi căzuţi sunt printre cele mai comune vise din viaţa unei persoane. Scenariile acestor vise pot fi: dinţi ce se năruie în mâinile tale, dinţi ce cad unul câte unu, dinţi crescuţi strâmb sau dinţi stricaţi. Dar ce înseamnă aceste vise ?

Una dintre teorii este că visele despre dinţi reflectă neliniştile tale despre aspectul şi modul în care te percep alţii. Dinţii joacă un rol important pentru transmiterea unei imagini atractive şi sunt o armă importantă într-un joc de flirt. Astfel, aceste vise pot fi cauzate de o teamă de respingere, impotenţă sexuală sau consecinţele îmbătrânirii.

O alta teorie legată de căderea dinţiilor este frica de a fi jenat(ă) sau de a pica prost în anumite situaţii. Aceste vise sunt o supra-exagerare de griji şi nelinişti. Poate că vă simţiţi nepregătiţi pentru o sarcină ce v-a fost dată. Este posibil să aveţi sentimente de inferioritate şi o lipsă de încredere în sine într-o situaţie sau o relaţie din viaţa ta.

Ea e CEA MAI IUBITĂ zodie! Nu poţi să faci cunoştinţă cu ea fără să-ţi fie dragă din prima clipă!... Facebook poate fi accesat fără să fi conectat la internet. Cum poţi face asta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x