Antena Căutare

Ai vrea să-l vezi în București și să nu mai stai în trafic! Taxiul zburător te poartă pe aripile vântului!

Volocopterul este taxiul care te va duce pe calea aerului oriunde ai nevoie, în cel mai scurt timp. Este un concept ambițios care ar putea deveni realitate în viitorul apropiat.

Volocopterul este taxiul care te va duce pe calea aerului oriunde ai nevoie, în cel mai scurt timp. Este un concept ambițios care ar putea deveni realitate în viitorul apropiat.

Startup-ul german Volocopter plănuiește să dea startul unei adevărate revoluții în domeniul transportului urban. Volocopterul ar putea fi mașina zburătoare utilizată în regim de taxi sau Uber pentru a transporta pe calea aerului până la 10.000 de pasageri pe zi.

Clipul cu fostul președinte ale Americii care i-a lăsat fără cuvinte! Tu te-ai prins că e fals sau te-a făcut?

Un astfel de proiect ambițios ar putea rezolva problema supraaglomerării bulevardelor și străzilor din marile orașe ale lumii care devin anual tot mai sufocante.

Specialiștii au stabilit! Telefonul mai bun decât acesta nu există! Cei care au iPhone își plâng în pumni!

Ca în cazul rețelei de căi ferate sau de autobuze, volocopterele vor avea „stații” unde pasagerii se vor putea îmbarca și debarca mai simplu decât ai crede. Acesta stații nu sunt altceva decât niște aeroporturi în miniatură, prevăzute cu piste de decolare/aterizare. Stațiile vor fi prevăzute cu benzi de transportare a volocopterelor într-un hagar special unde sunt ținute toate vehiculele aeriene.

Vezi ce mai are special acest vehicul zburător

O voia perfectă! Un chirurg plastician şi-a operat soţia timp de 16 ani. Cum arată acum femeia. GALERIE FOTO!... Descoperirea care schimbă tot ce ştia omenirea despre Univers! Oamenii de ştiinţă susţin că există viață pe planeta VENU...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x