Al Treilea Război Mondial în 2019? Previzunile clarvăzătorului Alois Irlmaier te vor pune pe gânduri

 
+5 click pentru
galerie

Al Treilea Război Mondial în 2019? Clarvăzătorul Alois Irlmaier a prevăzut cu lux de amănunte cum va arăta cel de-al Treilea Război Mondial, de unde va izbucni și care vor fi cele mai afectate state ale lumii. Previziunile lui Alois Irlmaier despre al Treilea Război Mondial.

Alois Irlmaier a rămas în istorie datorită capacităților sale psihice de a vedea viitorul. Acesta s-a născut la 8 iunie 1894 în Scharam bei Siegsdorf Bavaria de Sus. În timpul celui de al Doilea Război Mondial, Irlmaier a prezis locurile care urmau să fie bombardate în Germania și localiza persoanele dispărute.

Profețiile lui Nostradamus pe următorii 5 ani. Lumea se va schimba radical!

 Din 1939, Alois Irlmaier a fost din ce în ce mai vizitat de oamenii care au auzit despre abilitățile sale vizionare și i-au cerut sfaturi și informații.

Într-un interviu acesta a povestit cum profețiile îi vin în fața ochilor sub formă de flashuri distincte și clare. Irlmaier și-a prezis chiar și mortea, iulie 1959 și a spus că: „sunt fericit că mor și că nu o să mai trăiesc ceea ce va urma”.

Profețiile clarvăzătorului Alois Irlmaier susțin că miza celui de-al Treilea Război Mondial va fi în Bancani

Alois Irlmaier spunea: „Va fi în numele păcii. Războiul va începe brusc în Orientul Mijlociu. Mari forțe navale se confruntă în Marea Mediterană – situația este extrem de tensionată. Dar miza este în Balcani. Scânteia războiului va porni din Balcani. Văd o mare şi-o cădere, un pumnal sângeros se află lângă el. Doi bărbați omoară un al treilea. Cel ucis este de rang înalt. Asasinii au fost plătiţi de către alte persoane. Unul dintre criminali este un om mic şi negru, celălalt un pic mai înalt, cu părul deschis la culoare. Va fi în Balcani, dar nu pot spune exact unde.

Alois Irlmaier a prezăzut ca dată a celui de-al Trelea Război Mondial cifrele care indică anul 2019

Clarvăzătotul vorbește despre data celui de-al Treilea Război Mondial prin cifrele 8-8-9, cifre ce pot indica ziua 8, luna 8, anul 2019. „După asasinarea celui de-al treilea (?) războiul va începe peste noapte. Văd foarte clar trei numere, doi optari și o nouă. Dar eu nu pot spune ce înseamnă și nu pot estima o perioadă de timp. Războiul va veni de la răsărit. El vine foarte rapid. Văd oameni care stau în carciumi şi joacă cărţi, când soldații străini vor intra prin ferestre şi prin uşi. Îmbrăcată în negru, o armată vine dinspre est, dar totul se produce foarte rapid. Văd un trei, dar eu nu știu dacă asta înseamnă trei zile sau trei săptămâni.”

Germania va fi atacată pe neașteptate de către Rusia în al Trelea Război Mondial

Alois Irlmaier a povestit cu lux de amănunte cum Germania va fi luată prin surprindere în timpul războiului: „Altă armată mărşăluieşte prin Belgrad și înaintează spre Italia. Văd maşini ciudate de fier avansând ca fulgerul în partea de nord a Dunării, peste Germania de Vest, fără vreun avertisment. Când acest lucru va avea loc, populația fuge plină de panică spre vest. Multe maşini vor bloca drumurile, iar oamenii se vor bloca singuri în fuga lor, pentru că îşi vor abandona maşinile pe străzi. Tancurile avansează pe autostrăzi de mare viteză și alte autostrăzi rapide. Nu va mai rămâne mare lucru din marele oraș Frankfurt. Valea Rinului va fi devastată, în special pe calea aerului. Nimic nu va trece. Mai văd cum vin trei vârfuri de lance. Este forţa rusă şi este de neoprit, în timp ce înaintează cu cele trei vârfuri de lance care străpung tot ce întâlnesc în cale. Zi și noapte înaintează. Obiectivul lor este Germania.

Profeții Alois Irlmaier.  Al Trelea Război Mondial va lovi și România

Alois Irlmaier vorbește și despre extinderea războiului și despre un „praf galben„ care ucide orice în cale. România se va afla și ea în mijlocul celui de-al Treilea Război Mondial: „Imediat, răzbunarea vine peste apă de mare. Dragonul galben invadează în Alaska și Canada, în același timp. Dar el nu vine de departe. Si apoi ploua praf galben într-o linie. După ce orașul de aur este distrus, va ploua praf galben. Linia galbenă se întinde pe distanţe uriaşe, până în golf. Va fi o noapte senină, atunci când încep să-l arunce. Tancurile încă merg, dar nu le conduce nimeni, iar cei care stau în tancuri sunt morti si negri. După ce cade praful galben, va muri tot. Nici un copac, nici iarbă, nici vite, totul devine uscat și negru. Nu știu ce e și deci nu pot să-l spun. Este o linie lungă. Cine trece peste această linie, moare. Apoi, vârfurile de lance se descompun. Nimeni nu va mai intoarce. Avioanele arunca o pulbere de culoare galbenă şi între Marea Neagră și Marea Nordului. Astfel, o fâșie a morții este creată, direct de la Marea Neagră la Marea Nordului, la fel de mare ca jumătate din Bavaria. În această zonă iarba nu creşte, iar oamenii sunt toţi morţi. Rusia întrerupe legăturile cu toţi prietenii.

În est sunt multe omizi de fier. Dar, în ele toată lumea este moartă, deși vehiculele merg. Dar se vor opri treptat, pe măsură ce rămân fără combustibil. La Rin atacul este în cele din urmă respins. Dar, din cele trei avangarde niciun soldat nu se va întoarce acasă. Piloții arunca mici cutii negre. Acestea nu explodează înainte de a atinge solul și răspândesc un fum sau praf galben şi verde. Orice vine în contact moare, fie că este om, animal sau plantă. Timp de un an niciun organism nu va trăi aici. Aceste cutii sunt satanice. Oamenii devin negri și carnea cade de pe oasele lor, atât de puternică este otrava. Nimeni din aceste trei armate nu se va mai întoarce acasa. Nici măcar un om.

Alois Irlmaier prezice că țările cu ieșire la mare vor fi înghițite de ape

Se pare că omenirea se va confrunta cu  inundații catastrofale ce vor înghiți țările de la mare, iar cutremurele vor fi și ele o cauză a dezastrelor:

Apoi văd pe cineva în zbor, venind din est, care aruncă ceva în apă de mare, astfel că ceva ciudat se va întâmpla. Apa se ridică la fel de mare ca un turn și cade, apoi totul este inundat. Întreaga acțiune nu va dura mult timp, văd trei linii. Înseamnă trei zile, trei săptămâni, trei luni, nu știu exact, dar nu va trece mult timp.

PROFEȚIA lui Arsenie Boca despre România! „Se va consuma carne de om, vom vedea în zilele noastre...

Apoi vine un cutremur. Partea de sud a Angliei aluneca în apă, o parte dispare atunci când acel lucru va pica în apă. O țără va fi distrusă de proriul popor: Țările de la mare sunt în pericol să fie înghiţite de apă, valurile vor fi mai mari ca un turn, iar apa va fi înspumată, ca si cum ar fierbe. Insule dispar. Dacă acele cutii ajung în apă totul va fi înghiţit. Ce e chestia asta, nu știu. Când va veni exact, nu știu. În timpul războiului vine un întuneric mare. Totul va deveni întuneric, la o zi de la începerea războiului. Apoi, va cădea grindină și un cutremur mare vibrează tot pământul. Să nu ieşiţi din case. Luminile nu vor arde, cu excepția lumânărilor, se oprește curentul. Cine inhaleaza praful, va avea crampe foarte mari și va muri. Nu deschideți ferestrele, acoperiţi-le complet cu hârtie neagră. În acest război vor muri mai mulți oameni decât în ​​cele două războaie mondiale de dinainte. Vântul va conduce norii de moarte spre est. Orașul cu turn de fier devine victima propriului popor. Ei aprind totul. Revoluție este, și tot ceea ce se întâmplă este salbatic. Orașul cu turn de fier este în flăcări. Dar acest lucru a fost făcut de către propriul popor, nu de cei care au venit din est. Și Italia arde. Acolo vor fi ucişi mulți oameni și Papa fuge, dar mulți preoți vor fi uciși, multe biserici distruse.”

Potrivit lui Alois Irlmaier, credința în dumnezeu va schimba omenirea

Alois Irlmaier: „În Rusia, o revoluție izbucnește și un război civil. Cadavrele sunt atât de multe încât nu le mai pot scoate în afara drumurilor. Prinicipalii lideri de partid se sinucid. Văd o masă roșie amestecată cu fețe galbene, este o revoltă generală și ucideri oribile. Apoi Crucea se reîntoarce, cu onor. Poporul rus va crede în Dumnezeu din nou. Ei cântă cântecul de Paști și lumânări ard în fața imaginilor sacre. Prin rugăciune, monstrul din Iad moare, tinerii cred din nou în mijlocirea Maicii Domnului. Oamenii se tem de Dumnezeu din nou. Legile care aduceau moartea copiilor devin nule. Atunci pace va fi. Un moment bun. Papa, care a fugit undeva pe apă o lungă perioadă de timp, se întoarce. Când florile infloresc, el se va întoarce și va plânge pentru frații săi uciși. După aceste evenimente urmează o lungă perioadă de timp de noroc. Oamenii vor înceape acolo unde au început bunicii lor.facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI