Live acumFilm: Fara obligatii (SUA 2011)
Prime Time 20:00iUmor

Amantul s-a ascuns în pod timp de zece ani! Pe soț l-au omorât, dar au scăpat basma curată, cu o mușamalizare fenomenală! „Ziua făcea dragoste cu el, iar noaptea îl trimitea la locul lui”  

În urmă cu 106 ani, o soție în vârstă de 33 de ani se simțea teribil de plictisită de căsnicia ei. Soțul, un om de afaceri de succes, obișnuia să bea mult, iar în domitor îi acorda prea puțină atenție. Întâmplarea a făcut ca la ușa ei să ajungă un adolescent în vârstă de 17 ani. L-a așteptat în halat și ciorapi, iar la scurt timp l-a ascuns în podul casei. Nu pentru o noapte, ci pentru un deceniu întreg. Povestea a sfârșit cu o crimă, dar și cu o mușamalizare fenomenală, prin care atât nevasta infidelă, cât și amantul, au scăpat basma curată.

În urmă cu 106 ani, o soție în vârstă de 33 de ani se simțea teribil de plictisită de căsnicia ei. Soțul, un om de afaceri de succes, obișnuia să bea mult, iar în domitor îi acorda prea puțină atenție. Întâmplarea a făcut ca la ușa ei să ajungă un adolescent în vârstă de 17 ani. L-a așteptat în halat și ciorapi, iar la scurt timp l-a ascuns în podul casei. Nu pentru o noapte, ci pentru un deceniu întreg. Povestea a sfârșit cu o crimă, dar și cu o mușamalizare fenomenală, prin care atât nevasta infidelă, cât și amantul, au scăpat basma curată.

Walburga „Dolly” Oesterreich era casnică, măritată cu Fred Oesterreich. proprietarul unei fabrici de șorțuri din Milwaukee, Statele Unite ale Americii, care avea succes în afaceri, dar muncea mult.

Aventura a început cu o mașină de cusut stricată, un halat și o pereche de ciorapi

Într-o zi din toamna anului 1913, Dolly Oesterreich a descoperit că mașina ei de cusut nu mai funcționa. L-a sunat pe soțul ei, care i-a spus că-i va trimite pe cineva s-o repare. La ușa ei s-a prezentat un adolescent de 17 ani, Otto Sanhuber, care lucre la fabrică.

Dolly Oesterreich și-a încercat norocul. Nu l-a așteptat oricum, ci purtând doar un halat și o pereche de ciorapi.

Citește și: El 103 de ani, ea 91! Împreună, 194! Cel mai bătrân cuplu mire și mireasă, poveste de dragoste fabuloasă! Ce au cerut la nunta lor este incredibil! „Mă face să mă simt tânăr!” – FOTO

Otto și Dolly și-au consumat legătura în mare secret, întâlnindu-se prin hoteluri sau acasă la ea ca să facă amor. După o vreme, prezența adolescentului la locuința soților Oesterreich a atras atenția vecinilor, așa că era nevoie de o soluție.

Amantul s-a ascuns în pod timp de zece ani! Pe soț l-au omorât, dar au scăpat basma curată, cu o mușamalizare fenomenală! „Ziua făcea dragoste cu el, iar noaptea îl trimitea la locul lui”  

Dolly a pretins că Otto era fratele ei vitreg, dar nu a fost de ajuns. Femeia a decis să își ascundă amantul în podul casei, ca să nu mai fie văzut intrând și ieșind din locuință.

Otto a renunțat la locul lui de muncă de la fabrică și, cum nu avea familie, a început să-și petreacă tot timpul în ascunzătoare.

„Noaptea, citea romane polițiste la lumina lumânării și scria povești de aventuri și erotice. Ziua, făcea dragoste cu Dolly Oesterreich, o ajuta la treburile casei și fabrica băuturi alcoolice”, avea să relateze presa vremii.

Altă casă, alt pod, același amant

Cei doi amanți și-au continuat relația timp de cinci ani, după care, în 1918, au avut parte de un episod ce le-a deranjat liniștea. În 1918, soțul, tulburat de zgomotele tot mai ciudate pe care le auzea în prin casă, a informat-o pe Dolly că ar trebui să vândă casa și să se mute în Los Angeles. Femeia a intrat în panică.

Citește și: „Fur inimile bărbaților încă din 1928!” Regina Instagramului are 92 ani, se îmbracă în rochii scurte din latex și iese în cluburi cu strănepoții! FOTO

S-a agitat să găsească o casă atipică în Los Angeles, cu pod pentru amantul ei. L-a trimis acolo pe Otto, ca să o aștepte.

Amantul s-a ascuns în pod timp de zece ani! Pe soț l-au omorât, dar au scăpat basma curată, cu o mușamalizare fenomenală! „Ziua făcea dragoste cu el, iar noaptea îl trimitea la locul lui”  

Crimă mușamalizată fenomenal

Viața celor trei a continuat astfel timp de alți patru ani, până pe 22 august 1922, când amantul a auzit o ceartă între cei doi soți. Cu două arme în mâini, a dat buzna să își salveze iubita, căci i se părea că este în pericol.

Fred l-a recunoscut pe fostul său angajat și a devenit excesiv de furios. Cei doi bărbați s-au luat la bătaie, iar pistoalele s-au descărcat. Soțul a fost împușcat și a murit pe loc, iar amanții au intrat în panică, din nou.

Agitați, au găsit planul perfect. Otto a încuiat-o pe Dolly într-un dulap, aruncând cheia și ascunzându-se înapoi în pod, știind că vecinii aveau să cheme poliția.

În acest fel, Dolly era în siguranță: nu și-ar fi putut împușca soțul în timp ce era încuiată în dulap.

Amantul s-a ascuns în pod timp de zece ani! Pe soț l-au omorât, dar au scăpat basma curată, cu o mușamalizare fenomenală! „Ziua făcea dragoste cu el, iar noaptea îl trimitea la locul lui”  

Când polițiștii au ajuns la locul crimei, Dolly le-a spus că avusese loc un jaf și că hoțul îl împușcase pe Fred, luase niște obiecte de valoare și o încuiase în dulap înainte să plece.

Polițiștii nu au crezut povestea, dar nu au putut dovedi că era o minciună, așa că au eliberat-o pe Dolly. Acum că era văduvă, Dolly s-a mutat într-o casă nouă și și-a continuat viața.

Și-ar fi putut face publică relația cu Otto, permițându-i acestuia să ducă o viață normală. Totuși, nu a făcut-o. Și-a găsit un alt iubit, un avocat pe nume Herman Shapiro. Și acesta era un om ocupat, așa că Dolly a mai avut nevoie de un amant – Roy Klumb.

O arestare și finalul poveștii

Pe Roy Klumb, Dolly l-a convins să scape de unul dintre pistoalele folosite de Otto pentru a-l împușca pe Fred. Klumb a aruncat pistolul într-un puț. Apoi, femeia și-a convins un vecin să îngroape celălalt pistol în curtea lui.

După un timp, Dolly s-a despărțit de Klumb, iar acesta, de supărare, a contactat poliția și a mărturisit ce a făcut. Pistolul a fost scos din puțul unde fusese aruncat, iar Dolly a fost arestată.

Vecinul ei a dezgropat celălalt pistol și l-a dus la poliție, dar oamenii legii nu au putut face legătura între arme și Dolly, întrucât armele se degradaseră.

În timp ce își aștepta procesul în închisoare, Dolly i-a cerut lui Shapiro să cumpere mâncare pentru Otto și să bată în tavanul din dormitor, ca să-i dea de știre că putea să iasă din ascunzătoare. Dolly a încercat să-l convingă pe Shapiro că Otto era „fratele ei rătăcitor”.

Însă, Otto, care nu mai avusese o conversație cu un bărbat de ani de zile, abia aștepta să vorbească despre aventura sa amoroasă și i-a spus lui Shapiro adevărul despre relația sa cu Dolly.

Amantul s-a ascuns în pod timp de zece ani! Pe soț l-au omorât, dar au scăpat basma curată, cu o mușamalizare fenomenală! „Ziua făcea dragoste cu el, iar noaptea îl trimitea la locul lui”  

Avocatul l-a dat afară pe Otto, iar „amantul din pod”, disperat, a fugit în Canada. Totuși, Shapiro a rămas cu Dolly. Ulterior, toate acuzațiile împotriva femeii au fost retrase.

După șapte ani, relația lui Shapiro cu Dolly a luat sfârșit. Supărat, căutând să se răzbune pe Dolly, avocatul a spus poliției ceea ce știa despre uciderea lui Fred Oesterreich.

Prin urmare, a fost emis un nou mandat de arestare pentru Dolly și, de data aceasta, și pentru Otto, care între timp revenise în SUA. Juriul l-a găsit pe Otto vinovat de ucidere din culpă, chiar și după ce apărarea a pledat că Dolly l-a transformat în „sclavul ei sexual”.

Procesul a devenit cunoscut drept „Cazul omului-liliac”, deoarece Otto fusese ținut atâția ani izolat în pod, ca un liliac în peșteră. Însă termenul de prescripție a infracțiunii de ucidere din culpă trecuse, așa că Otto a rămas un om liber.

Dolly a fost judecată pentru că ar fi plănuit comiterea crimei, dar a fost eliberată după ce juriul nu a putut ajunge la un consens. În 1936, acuzațiile au fost retrase.

Dolly Oesterreich a murit în 1961, la vârsta de 80 de ani, în Los Angeles.

Recomandari