Antena Căutare

Ambiție ZERO! Ele sunt zodiile care renunță cel mai ușor atunci când dau de greu

Atunci când vine vorba de perseverență, ei sunt primii care se dau la fund. Nativii de mai jos sunt destul de certați cu ambiția, asta pentru că, atunci când dau de greu, primul instinct este acela de a renunța.

Atunci când vine vorba de perseverență, ei sunt primii care se dau la fund. Nativii de mai jos sunt destul de certați cu ambiția, asta pentru că, atunci când dau de greu, primul instinct este acela de a renunța.

Săgetătorul

Săgetător este unul dintre cele mai curajoși reprezentanți ai zodiei de foc, însă dacă trebuie să lupte pentru ceva, atunci acesta va face asta până la un punct. Se entuziasmează foarte mult sau cred într-o cauză, până la un punct. Consumul lor de energie este atât de puternic până în acel punct, încât nu-i mai rămâne prea multă pentru restul luptei. Așadar, ard foarte repede, motiv pentru care nu mai ajung să treacă ”linia de sosire”.

Năzuroși, prin prisma semnului de foc, Săgetătorii sunt greu de suportat într-o relație. Pentru ei, o ceartă mai aprinsă cu partenerul/partenera de viață presupune și terminarea acelei relații. Au impresia că nu se mai poate rezolva nimic și brusc omul din fața lui se transformă într-un dușman.

Fecioara

Fire sensibilă, Fecioara este totodată analitică, tăcută și… pasivă. Atunci când este pusă în fața unei situații care i se pare fără ieșire, se limitează doar la contemplarea problemei, găsirea defectelor, însă nu se deranjează să lupte pentru a găsi și soluții. Pentru ea, orice care îi solicită combativitatea este o cauză pierdută și preferă să nu-și bată capul. Își canalizează totuși energiile pe cauze umanitare, nu sunt interesate să-și găsească împlinirea în ceva material. Acesta este motivul pentru care o Fecioară este voluntarul perfect, dar niciodată un protestar.

În dragoste, Fecioara așteaptă semnele iubirii din partea partenerului/partenerei, iar dacă i se arată, este mulțumită. În momentul în care persoana iubită încetează să mai facă gesturi de dragoste, Fecioara începe să creadă că nu mai este iubită, lucru care nu o mai împlinește. În loc să lupte însă pentru a schimba ceva, fie se complace în situația pe care un o agreează, fie renunță la relație.

Citește mai departe!

„Topirea” Antarcticii amenință planeta!... Profeția unuia dintre cei mai cunoscuți duhovnici: "Jumătate din Bucureşti va fi sub dărâmături"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x