Antena Căutare

Amendă uriașă pentru o femeie din București care a intrat cu mașina până în buza mării!

O femeie din Bucureşti a primit o amendă uriaşă, după ce a fost prinsă cu maşina pe o plajă din Constanţa.

Amendă usturătoare pentru lipsă de bun simț! O șoferiță din București și-a încheiat vacanța cu o amendă de 10.000 de lei după ce a confundat plaja 'Trei Papuci' din Constanţa cu parcarea ei personală! Ce spun autoritățile:

O femeie din Bucureşti a primit o amendă uriaşă, după ce a fost prinsă cu maşina pe o plajă din Constanţa.

Femeia, în vârstă de 44 de ani, s-a ambiționat să intre cu mașina sa, un autoturism marca Dacia Duster, pe plaja 'Trei Papuci', din Constanţa, pentru a face o plimbare pe malul mării.

Chiar dacă avea posibilitatea de a parca maşina legal, chiar aproape de plajă, femeia a ţinut neapărat să intre cu maşina pe plajă, potrivit observator.tv.

Din nefericire pentru ea, poliţiştii locali au observat-o şi i-au aplicat o amendă uriaşă.

'Poliţiştii locali au depistat un conducător auto din Bucureşti care a intrat cu maşina pe plajă în zona 3 Papuci. Persoana în cauză, o femeie în vârstă de 44 de ani, a fost amendată contravenţional cu suma de 10.000 de lei. Sancţiunea a fost acordată pentru încălcarea OUG 19/2006, care prevede interzicerea circulaţiei sau staţionării autovehiculelor pe plajă, cu excepţia celor care asigură intervenţii operative şi a utilajelor de întreţinere a plajelor', se arată într-o informare a Poliţiei Locale Constanţa.

VIDEO. Comoara găsită la anticariat! Cum s-a îmbogățit un american peste noapte... Bebelușul folosit pentru „piese de schimb”. A fost adusă pe lume de părinți pentru a salva alte vieți...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x