Căutare Live

Angajații unui restaurant au luat-o la fugă când au văzut ce se afla în spatele friteuzei în care găteau

Angajații unui fast-food, care găteau burgeri și cartofi prăjiți, au încremenit de spaimă când au văzut un șarpe imens în spatele friteuzei.

Angajații unui restaurant din statul american Ohio au anunțat imediat poliția după ce au descoperit un piton în bucătărie

Shutterstock

Incidentul s-a petrecut la finalul lunii mai, la un fast-food american, din orașul Brunswick. Locotenentul Matthew Wilson, de la poliția din Brunswick, i-a găsit pe angajații restaurantului îngrămădiți în parcare, după ce au fugit din bucătăria în care se afla un piton. Când au văzut șarpele în bucătărie, angajații au crezut că este vorba despre un șarpe cu clopoței, veninos, și au sunat imediat la poliție. Veniți la fața locului, polițiștii și-au dat seama că nu au de-a face cu un șarpe veninos, ci cu un piton.

Citește și: O mamă a comandat mâncare și a avut o surpriză neplăcută când a deschis pachetul. Obiectul dezgustător care se afla înăuntru

Cum au reacționat angajații unui restaurant când au găsit un piton în bucătărie

Când au văzut șarpele în bucătărie, angajații au rupt-o la fugă și au sunat autoritățile locale.

„Când l-am văzut, mi-am dat seama că era doar un piton și nu un șarpe cu clopoței", a declarat Wilson, potrivit New York Post.

El nu numai că a luat șarpele din bucătăria restaurantului, ci i-a găsit și o nouă casă la un prieten care are un terariu mare și este pasionat de reptile.

Citește și: Un bărbat a trăit spaima vieții lui când a dat pernele canapelei sale la o parte. Ce se afla chiar în casa lui

Wilson spune că pitonul s-a strecurat probabil în bucătărie, intrând pe ușa deschisă din spate și găsindu-și un loc confortabil.

Citește și: O femeie a vrut să ducă gunoiul, dar când a privit mai atent pubela a încremenit de spaimă. Ce se afla, chiar lângă pubelă

Poliția nu știe de unde provine șarpele, deși Wilson spune că a fost probabil luat pe post de animal de companie și apoi a fost lăsat liber de proprietarul său. Biologul Eammon Leonard a confirmat pentru sursa menționată anterior că există foarte multe persoane care își iau reptile de companie și pe măsură ce acestea cresc proprietarii nu-și mai doresc să le dețină și le eliberează.

Citește și: Un bărbat a vrut să meargă la baie, dar când a deschis ușa a încremenit de spaimă. Peste ce a putut să dea

„S-ar putea ca cineva să nu se fi gândit la consecințele unui șarpe mare ca animal de companie. Unii oameni au regrete mai târziu și pur și simplu eliberează șerpii. Est eun gest absolut iresponsabil”, a spus acesta.

Anul trecut, o tânără din Australia a găsit un șarpe chiar pe raftul unui supermarket.

„Dacă găseşti un şarpe în casă, în special în baie, cel mai corect lucru pe care-l poţi face este să încerci să-l prinzi şi să-l izolezi, închizând uşa şi aşezând un prosop sub prag. Apoi poţi să suni la specialiştii care se ocupă de reptile”, spus specialiștii care se ocupă cu prinsul șerpilor.

Prin ce trece femeia a cărui soț nu suportă alăptarea: „Trebuie să mă ascund la etaj când alăptez". La pieptul ei e... Joseph Williams s-a născut cu jumătate de față, nu poate mânca și nici nu poate vorbi, dar și-a găsit sufletul pereche...
Parteneri
Tartă cu prune. Desert simplu și delicios, din puține ingrediente
Catine.ro
Ultimele știri
x