Antena Căutare

Annie Windley a mâncat doar o felie de pâine timp de 5 ani și a ajuns la 28 de kilograme! Cum arată azi

Timp de cinci ani, Annie Windley a mâncat zilnic doar o felie de pâine cu gem și a ajuns să cântărească 28 de kilograme. Apoi, tânăra a trecut printr-o transformare uluitoare.

colaj foto: Annie Windley, poză în care își arată abdomenul, când avea 28 kilograme (stânga) și selfie cu ea (dreapta) Galerie
Anii au trecut și tânăra a ajuns să aibă doar 28 de kilograme | sursa foto: Profimedia

În urmă cu ceva ani, o tânără în vârstă de 21 de ani a fost dusă de mai multe ori la spital, ca o consecință a faptului că s-a înfometat până ce a ajuns la un pas de moarte. I s-a pus diagnosticul de anorexie.

Timp de cinci ani, Annie Windley a mâncat zilnic doar o felie de pâine cu gem și astfel a ajuns la incredibila greutate de doar 28 de kilograme!

O tânără a ajuns la 28 de kilograme din cauza anorexiei, dar azi e schimbată total

Când medicii i-au spus că este la un pas să își piardă viața dacă mai continuă așa, tânăra din Derbyshire (Marea Britanie) a înțeles că se află la un punct de cotitură și că riscă să sfârșească tragic, dar tot nu a găsit puterea necesară pentru a-și depăși fricile.

Descoperă imagini cu tânăra ajunsă la 28 de kilograme în GALERIA FOTO de mai sus

La vârsta de 15 ani, fata avea în jur de 50 de kilograme și, fără să își dea seama, a ajuns să fie obsedată de greutatea sa.

citește și: Marcin Polek a renunțat la 2 alimente și a slăbit 106 kilograme într-un an! Cum arată azi

A început să țină diete, regimuri și să elimine, rând pe rând, mai toate alimentele. A ajuns să își numere caloriile și să se cântărească după fiecare masă. Treptat, aceasta a dezvoltat o adevărată fobie pentru mâncare și doar simplul fapt de-a sta în preajma unei farfurii cu mâncare o terifia de-a dreptul și o făcea să fugă.

Annie Windley, selfie pe vremea când avea 28 de kilograme, în ținută bleu

Annie Windley, selfie pe vremea când avea 28 de kilograme

Anii au trecut și tânăra a ajuns să aibă doar 28 de kilograme. În 2014 însă, ceva s-a întâmplat și întreaga ei viață s-a schimbat. Era într-o seară din 2014 atunci când Annie Windley a gustat, pentru prima oară, un anumit sortiment de ciocolată. Un dumicat a fost suficient pentru ca viața ei să se schimbe radical.

citește și: O tânără anorexică a ajuns la 35 de kilograme, apoi s-a apucat de sală! Azi e de nerecunoscut

După ce a savurat batonul, britanica s-a cântărit și a fost extrem de surprinsă de faptul că nu s-a îngrășat. Acesta a fost momentul în care frica sa față de mâncare și diferite alimente a început să nu mai fie atât de intensă și, treptat, anorexia s-a transformat într-un stil de viață normal, cu o alimentație echilibrată și fără diete stricte.

Azi, Annie Windley are o greutate normală, arată într-o formă de zile mari și este mai mult decât fericită de faptul că și-a depășit teama nejustificată față de mâncare.

Transformarea sa este una de-a dreptul uluitoare și, pentru mulți, experiența tinerei este o adevărată lecție de viață, arată cei de la dailystar.co.uk.

Pericolul ascuns din sarea de masa. Ce ingredient nociv nu apare pe etichetă... Jonny Bonello mânca 6000 de calorii pe zi și a ajuns obez! A slăbit 100 de kilograme, dar acum trăiește un coșmar...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x