Antena Căutare

Anunțul făcut de procurori în cazul morții lui Prince! Ce s-a aflat la aproape doi ani de zile de la decesul legendarului artist

Cu o zi înainte de a se împlini doi ani de când celebrul cântăreț Prince s-a stins din viață, în urma unei supradoze accidentale de fentanil, Procuratura din Minnesota a anunțat că nicio persoană nu va fi pusă sub acuzare. 

Cu o zi înainte de a se împlini doi ani de când celebrul cântăreț Prince s-a stins din viață, în urma unei supradoze accidentale de fentanil, Procuratura din Minnesota a anunțat că nicio persoană nu va fi pusă sub acuzare.

Conform CNN, procurorul a explicat că nu există dovezi referitoare la modul în care artistul obţinuse tabletele de fentanil, astfel că nu vor fi formulate acuzaţii penale în acest caz.

"Prince nu avea idee că lua o tabletă contrafăcută care putea să îi provoace moartea", a declarat procurorul Mark Metz, din comitatul Carver.

Celebrul cântăreț Prince a murit pe 21 aprilie 2016, la vârstă de 57 de ani, în studioul sau de înregistrări din Minesotta, aflat în locuința lui. Acesta a fost găsit în stop cardiorespirator, însă medicii ajunși la fața locului n-au mai putut face nimic.

Prince, cântăreţ, compozitor, producător şi actor ocazional, a fost unul dintre cei mai populari şi influenţi artişti ai epocii sale. Albumul său din 1984 „Purple Rain”, care include pe lângă piesa care îi dă numele hituri ca "When Doves Cry" şi "Let Go Crazy", a fost vândut mai mult de 13 milioane de exemplare.
"Poate mai mult decât oricare alt artist, Prince a dat tonul pentru muzica pop din anii `80," a notat Rolling Stone.

Prince a câştigat de-a lungul carierei 7 premii Grammy, un Golden Globe şi un Oscar pentru cea mai bună coloană sonoră originală pentru filmul „Purple Rain”.

VIDEO FABULOS. Un tur al Lunii realizat de NASA face senzaţie pe internet. În imagini, apare şi celebrul crater Tycho... Un chirurg plastician și-a operat soția timp de 14 ani. O voia ”perfectă.” Doamne, cum arată acum! FOTO...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x