Antena Căutare

Apă cu puteri magice în Mureș! Ce se întâmplă la Fântâna Zmeilor

Oricât de greu ar părea de crezut există în România o fântână cu puteri speciale, despre care localnicii spun o legendă uluitoare! Ce proprietate incredibilă are apa?

Oricât de greu ar părea de crezut există în România o fântână cu puteri speciale, despre care localnicii spun o legendă uluitoare! Ce proprietate incredibilă are apa?

Într-o lume în care totul se rezolvă din câteva click-uri sunt zone din ţară în care tehnologia nu a înlocuit legendele! În zonele rurale încă se mai spun poveşti despre giganţi şi zmei răzbunători.

Aşa a rămas vie legenda Fântânii Zmeului din judeţul Mureş. Pentru că localnicii refuză să lase uitate basmele din moşi-strămoşi.

La aproape 4 kilometri distanţă de localitatea Gheja, pe un vârf de deal sălăsluieşte de sute de ani o veche fântână. Se spune că, în urmă cu mii de ani, un zmeu - supărat că a fost alungat de localnici - ar fi furat apa izvorului şi ar fi ascuns-o. Nu ştia, însă, ce va urma.

Localnicii spun că pe vârful unui deal vedeau ca nişte gheme de foc, așa că oamenii s-au dus să vadă ce e acolo. Au dat acolo peste nişte bucăţi de piatră din care a început să iasă un izvor cu apă foarte bună. Culmea, apa are o temperatură constantă tot anul și nu îngheață niciodată!

Urmărește materialul de mai sus să afli mai multe detalii despre acest subiect!

Pește straniu găsit pe plajă! Specialiștii sunt în stare de șoc! Cum arată bizara ființă... Biserica se cutremură din temelii! Maria Ghiorghiu, avertisment cumplit pentru creștinii din România! „Se va întâmpla......

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x