Antena Căutare

Pur și simplu îți va da fiori! Previziunea șocantă, ce a făcut înconjurul lumii! Eclipsa totală de Lună, semn că Apocalipsa e aproape: ”Soarele se va transforma în întuneric, iar Luna în sânge”

Eclipsa totală de Lună ce va avea loc vineri, pe 27 iulie, ar ”prevesti” Apocalipsa, conform unui pastor american, care a făcut public un videoclip pe Youtube, în care a vorbit despre semnele ce arată clar că se va sfârși lumea. 

Eclipsa totală de Lună ce va avea loc vineri, pe 27 iulie, ar ”prevesti” Apocalipsa, conform unui pastor american, care a făcut public un videoclip pe Youtube, în care a vorbit despre semnele ce arată clar că se va sfârși lumea.

Eclipsa Totală de Lună, 27 iulie 2018. Cele 7 zodii câștigătoare

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Paul Begley, un pastor american, susține că Apocalipsa este aproape, ținând cont nu doar de schimbările climatice și dezastrele naturale ce au loc, ci și eclipsa totală de Lună, care va fi cea mai lungă din acest secol.

Așadar, conform videoclipului făcut public, faptul că Marte se va afla în vecinătatea Pământului, iar Luna va avea o nuanță sângerie, sunt semne că Apocalipsa este aproape.

Cea mai lungă ECLIPSĂ TOTALĂ de LUNĂ din acest secol, efecte devastatoare! Cum ne va influența relațiile de cuplu! Nimic nu va mai fi la fel după noaptea de 27 spre 28 iulie

Ba mai mult, durata foarte mare a eclipsei totale şi culoarea sângerie pe care o va avea Luna coincid cu cea de-a şaptezecea aniversare a statului Israel. În apărarea argumentelor sale, Begley citează un verset din Biblie, despre care spune că se referă la fenomenul astronomic de mâine: „Soarele se va transforma în întuneric, iar Luna în sânge, înainte ca cea mai teribilă zi a Domnului să sosească”.

Eclipsa totală de lună este cel mai important fenomen astronomic al anului, dat fiind faptul că este cea mai lungă eclipsă de Lună a secolului și va dura aproximativ 103 minute.

A împlinit 100 de ani și a dezvăluit care este secretul longevității ei! Ce a mâncat și ce a băut această femeie în fiec... O eclipsă totală de Lună, vizibilă în România, se va produce în noaptea de 27 spre 28 iulie. Cum te va afecta fenomenul ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x