Antena Căutare

Apocalipsa, mai aproape decât s-a crezut! Avertismentul specialiștilor francezi îți dă fiori: "O parte a globului va fi distrusă în doar cinci minute!”

O echipă de specialişti francezi fac previziuni șocante despre Apocalipsă. Climatologi şi specialişti de la Universitatea Clermont Auvergne din Franţa cred că o parte a globului ar putea fi distrusă în doar cinci minute.

O echipă de specialişti francezi fac previziuni șocante despre Apocalipsă. Climatologi şi specialişti de la Universitatea Clermont Auvergne din Franţa cred că o parte a globului ar putea fi distrusă în doar cinci minute.

Mai multe erupții vulcanice masive sau reactivarea unor vulcani, cum ar fi cel din Yellowstone Park, SUA, ar putea aduce sfârşitul. Temperaturile scăzute şi topirea gheţii din Antarctica vor agrava situaţia.

Învelişul de gheață este considerat un fel de „sistem de protecţie” al mediului împotriva erupţiilor vulcanice, însă activitatea umană duce, din nefericire, la catastrofe globale.

Imagini impresionante! Un bărbat de 23 de ani trăiește într-un corp de bebeluș. Nu vorbește, ci doar plânge și țipă... Camerele de supraveghere de lângă casă au surprins apariția unei fantome, chiar în timpul zilei!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x