Antena Căutare

Apocalipsa se apropie? O grupare creștină anunță sfârșitul!

Gruparea creștină online care a prezis că viața noastră pe Pământ se va sfârși pe 7 octombrie vine cu explicații în legătură cu „întârzierea” Apocalipsei

Gruparea creștină online care a prezis că viața noastră pe Pământ se va sfârși pe 7 octombrie vine cu explicații în legătură cu „întârzierea” Apocalipsei.

Gruparea creștină eBible a anunțat sfârșitul lumii, pentru prima dată, pentru data de 21 mai 2011. Totuși, pentru că la acea dată nu s-a întâmplat absolut nimic, creștinii au trebuit să reprogrameze, așa că au stabilit o nouă dată, pe 7 octombrie 2015, când, ce să vezi, iar nu s-a întâmplat nimic. Așadar, gruparea eBible vine cu niște lămuriri.

Aceștia au declarat că data era mai mult o sugestie decât o afirmație sigură. „Am crezut că sunt șanse mari ca Dumnezeu va completa Ziua Judecății și că va distruge Pământul în acea zi. Mai multe informații din Biblie indicau spre acea zi, iar noi am decis să le împărtășim cu voi. Totuși, nu am spus că Apocalipsa va veni cu siguranță, ci doar că sunt mari șanse”, au declarat creștinii de la eBible.

Totuși, să nu credeți ca dacă încă suntem aici, asta înseamnă că Dumnezeu ne-a iertat cele multe păcate. Potrivit grupării, chiar dacă nu am murit pe 7 octombrie, asta nu înseamnă că suntem în afara oricărui pericol. Aceștia își acceptă greșeala în ceea ce privește data la care trebuia să fim rași de pe fața Pământului, dar cred cu tărie că acea zi va veni.

Profeție cutremurătoare. Pământul este gol în interior!... Zodiile cu mare noroc la bani în săptămâna 19 - 25 octombrie! Ele au parte de câştiguri importante...
Horoscopul dragostei pentru luna iunie 2023. Peștii ar putea fi ceruți în căsătorie
Previziunile astrale oferă anumită posibilități, iar horoscopul dragostei pentru luna iunie...
Horoscopul zilei de 2 iunie 2023. Racii sunt sfătuiți să fie mai romantici. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 2 iunie 2023 spune că Racii sunt sfătuiți să fie mai romantici, iar...
Parteneri
Ștrudel cu cireșe și scorțișoară. Desert simplu și delicios, de vară
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x