Antena Căutare

„Arată-mi un semn să știu că ești acolo”! O fată a trimis în Rai o scrisoare, iar ceea ce a urmat a emoționat o lume întreagă!

O tânără din Statele Unite a avut parte de surpriza vieții ei atunci când a decis să trimită o scrisoare tatălui ei, decedat.

O tânără din Statele Unite a avut parte de surpriza vieții ei atunci când a decis să trimită o scrisoare tatălui ei, decedat.

Ashlynn Marracino în vârstă de 16 a scris în fiecare an o scrisoare tatălui său, în ziua în care ar fi fost aniversarea acestuia. Tânăra obișnuia să lege scrisoarea de un balon, pe care apoi îl lansa în aer, în speranța că acesta va ajunge în Rai, la părintele ei.

„Arată-mi un semn, te rog. Orice ca să știu că ești acolo, undeva. Îmi este dor de tine și vreau să te întorci”

Ceea ce este cu adevărat surprinzător este că anul acesta, balonul a făcut o călătorie de aproximativ 650 de kilometri. Femeia care a găsit scrisoarea a fost foarte emoționată de mesaj. Aceasta a decis să-i răspundă copilei, prin intermediul Facebook, cele două continuănd să mențină legătura.

O familie a trăit spaima vieții! O fantomă le-a bătut la ușă! Totul a fost prins pe camerele de filmat... Mutilată pe viață ce cel care ar fi trebuit să o iubească necondiționat: „Soțul meu mi-a tăiat mâinile cu toporul”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x