Căutare Live

Are doar 17 ani și zâmbește în fața morții. Lecțiile incredibile de viață pe care trebuie să le învățăm de la acest copil: „Este un model pentru oricine”

Are 17 ani, iar acesta a fost ultimul lui Crăciun. Nu l-a putut petrece acasă, înconjurat de familie, ci într-un salon steril de spital. Cu toate astea, zâmbetul nu i-a dispărut nicio clipă de pe față.

Joseph Lunn

Joseph Lunn și-a petrecut ultimul Crăciun din ce va fi viața sa scurtă internat în spital. Cu toate astea, nu a lăsat boala și nici moartea să îi șteargă zâmbetul de pe față.

Adolescentul, în vârstă de 17 ani, a ajuns la medic în luna aprilie a acestui an. Avea dureri abdominale cumplite. Inițial, s-a crezut că făcuse apendicită, însă diagnosticul final a fost cu totul altul. Joseph avea o formă rară și incurabilă de cancer - sarcom sinovial.

Astfel, înainte ca viața lui să înceapă cu adevărat, tânărul din Londra, Marea Britanie, a aflat că suferă de o boală ce apare o dată într-un milion de cazuri, incurabilă.

Are doar 17 ani și zâmbește în fața morții. Lecțiile incredibile de viață pe care trebuie să le învățăm de la acest copil: „Este un model pentru oricine”

Joseph Lunn

A suportat eroic șapte runde de chimioterapie. Avea corpul slăbit, dar nu era pregătit să renunțe la luptă. Joseph nu a vrut să își trăiască ultimele luni ca un om bolnav, imobilizat la pat, izolat de lume. A continuat să meargă la școală, participa cât și cum putea la antrenamentele de cricket și și-a depus dosarul pentru a intra la facultate. Visa să studieze medicină sportivă.

A fost nevoit să își pună viața pe pauză. Cu câteva zile înainte de Crăciun, s-a prăbușit. A ajuns, din nou, la spital. Medicii l-au băgat de urgență în sala de operații, după ce i s-au descoperit patru tumori destul de mari în abdomen. Mai are doar câteva luni de trăit.

Tatăl lui Joseph este mândru de fiul lui. Și are de ce!

„Știm că finalul este aproape și va fi extrem de dureros. Cu toate astea, el e cel care ne dă putere. Are mereu zâmbetul pe față. El este cel care ne încurajează, care ne ajută să suportăm coșmarul acesta.

E doar un copil. Viața lui a fost dată peste cap, anulată, de o boală cumplită. Singura lui grijă suntem noi. Este un model pentru orice persoană din lumea asta”, a spus tatăl lui Joseph.

Are doar 17 ani și zâmbește în fața morții. Lecțiile incredibile de viață pe care trebuie să le învățăm de la acest copil: „Este un model pentru oricine”

Joseph Lunn

Domnul Lunn a dezvălut că singurul moment în care emoțiile l-au copleșit pe adolescent a fost momentul în care a trebuit să-i spună surioarei lui că este bolnav,

„A insistat că el trebuie să fie cel care îi va spune. Au ieșit împreună la prânz, s-au uitat la un film, apoi i-a spus. A stat trei ore cu ea, încurajând-o. I-am găsit pe amândoi pe canapea, îmbrățișați”, a povestiy acesta.

MESAJE DE PAŞTE: Cele mai frumoase gânduri pentru urări și felicitări la prieteni, familie şi colegi, de Învierea Domnul... Exercițiul care a înnebunit internetul! Ultima ecuație este pentru genii! Jocul este pierdut în proporție de 90%...
Parteneri
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa. Unde te poți distra iarna aceasta
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa sunt deja deschise și gata să-și primească vizitatorii. În ciuda pandemiei de COVID-19, multe orașe mari au decis să-și deschidă porțile pentru cei dornici să experimenteze magia sărbătorilor de iarnă. Deși vor exista restricții de participare, oamenii sunt așteptați în număr cât mai mare.
Catine.ro
Ultimele știri