Antena Căutare

Arsenie Boca, cinci învățături așezate în fescă. Toți credincioșii trebuie să știe asta

Arsenie Boca a lăsat în urma sa, pictate pe o frescă, cinci învățături care ar trebuir știute de toți credincioșii. Părintele averiza adeseori că timpul pocăinței nu așteaptă, iar aceasta trebuie să vină chiar înainte ca gândul să devină faptă!

Arsenie Boca, cinci învățături așezate în fescă. Toți credincioșii trebuie să știe asta
Arsenie Boca

Arsenie Boca este cunoscut de către credincioși ca fiind „ultimul sfânt al României”. Părintele a lăsat în urma sa numeroase previziuni și profeții care au zguduit omenirea, dar și îndrumări prețioase pentru credincioșii care își doresc să ducă o viață plăcută lui Dumnezeu.

Unul dintre cei mai prețuiți duhovnici români ai ultimului secol, Arsenie Boca, a pictat timp de 15 ani (1967-1982) fresca Bisericii Drăgănescu din județul Giurgiu. Aici, părintele a lăsat, în frescă, păcatele capitale de care toți credincioșii trebuie să se ferească.

Arsenie Boca a mutat predica din amvon în fresca bisericii pentru ca învățăturile să fie cunoscute de oricine trece pragul acestui lăcaș de cult.

Arsenie Boca, cinci învățături pe care toți creștinii trebuie să le cunoască

1. „Să nu credeți că veți intra după moarte în împărăția în care n-ați trăit de pe pământ!;

2. Împărăția Lui Dumnezeu se ia cu luptă!;

3. Orice lucrați, lucrați din toată inima, ca pentru Dumnezeu și nu ca pentru oameni!;

4. Învățați că întru necazuri nu este nedreptate la Dumnezeu!;

5. Ce-ați câștigat dobândind lumea aceasta, dar v-ați pierdut sufletul? Cu știința ați dezlănțuit cataclismul ce vine asupra voastră. Așa vă trebuie. Ați început sfârșitul lumii!;

Arsenie Boca încheie învățăturile creștine spunând: „homo homini lupus”. Aceasta este o expresie latină care înseamnă „Omul este lup pentru om”.

Părintele a scris într-unul dintre caietele sale că la ziua Judecății în balanță „nu mai atârnă acele păcate care sunt spovedite și ispășite prin canon și necazuri”.

Citește și:

Secret dezvăluit! Arsenie Boca și rugăciune ce îți schimbă viața total! Efectele se văd imediat

Biserica, decizie de ultimă oră despre Arsenie Boca! Ce au anunțat oficialii

Descoperire monstruoasă în Calea Lactee: ”N-ar fi trebuit să existe!”... Momentul în care o fetiță de patru ani cu sindrom Down fură inimile tuturor în timpul unei prezentări de modă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x