Antena Căutare

Așa arăta când doctorii i-au mai dat doar 12 luni de trăit. Cum s-a transformat Alysson Wilson după ce a slăbit 190 de kg

Alysson Wilson a avut o slăbire extraordinară după ce greutatea ei în plus îi provoca atât de multe probleme medicale încât doctorii estimaseră că mai are doar 12 luni de trăit.

Colaj femeie slabit 190 kg Galerie
O femeie s-a transformat complet după ce a slăbit 190 de kg | Profimedia

Alysson Wilson, o femeie din Marea Britanie, a reușit o performanță fantastică în 2009, atunci când a slăbit peste 190 de kilograme.

Înainte să își schimbe viața și să adopte un stil de viață sănătos, medicii i-au spus ca ar mai fi avut doar 12 luni de trăit din cauza condiției sale, scrie The Mirror.

Greutatea în plus îi afecta negativ viața, așa că Wilson a decis să își schimbe obiceiurile, pentru a se putea bucura de fiecare moment.

Alysson Wilson a slăbit 190 de kg

Wilson a vorbit și despre momentele pe care le-a trăit înainte să slăbească și cum au afectat-o. Ea a dezvăluit că era nevoită să cumpere două scaune de avion, din cauza greutății în plus.

Citește și: Cântărea peste 130 kg, dar a refuzat să-și opereze stomacul. Cum arată Michelle Fenton după ce a slăbit 57 kg în doar un an

”Prima mea călătorie în străinătate a fost un coșmar și m-am simțit umilită,” a declarat Wilson, potrivit The Mirror. ”Am fost nevoită să cumpăr două scaune, ceea ce a creat haos cu echipajul pentru că am fost nevoiți să explicăm de ce avem 5 scaune pentru 4 persoane.”

Vezi cum arăta Alysson Wilson după ce a slăbit 190 de kg în GALERIA FOTO

”Zborul a fost întârziat cu două ore până am rezolvat problema. Am stat în față și am auzit comentariile răutăcioase ale oamenilor. A fost umilitor.”

În timpul călătoriei cu soțul ei, Derek, și cei doi copii ai cuplului, Paige și Grace, Alysson susține că s-a simțit ca un prizonier în hotel, pentru că nu putea merge foarte mult, din cauza greutății sale, și scaunul cu rotile pe care l-a primit era prea mic.

”Puteam doar să stau la piscină și să transpir,” a dezvăluit ea. ”Când mă bronzam, a trecut o familie pe lângă mine și băiețelul a spus ”Uite, mami, o balenă”. M-am simțit atât de prost încât m-am întors în cameră cu lacrimi în ochi.”



Originară din Manchester, Marea Britanie, Wilson susține că a avut probleme cu greutatea de când era mică.

”Aveam niște obiceiuri alimentare groaznice. Nu mâncam micul dejun, după care mâncam un sandvici cu pastramă la prânz. La cină mâncam un castron mare de chilli, după care mâncam încontinuu până la 2 dimineața.”

”Am rupt patul atât de des încât am fost nevoiți să ne cumpărăm unul nou în fiecare an,” a continuat ea.

După ce a ajuns la spital din cauza unor dificultăți respiratorii, Wilson s-a uitat în oglindă și a decis să acționeze și să își schimbe viața.

”A fost prima dată când m-am uitat în oglindă de ani de zile și am căzut la podea, în lacrimi.”

În 2006, ea a avut o operație de bypass gastric și a scăzut de la măsura 48 la măsura 14. A renunțat la gustări și junk food și a slăbit 127 de kg într-un singur an.

”Ajunsesem în stadiul în care credeam că voi muri oricum și nu voiam să spună copiii la înmormântarea mea ”Tata, de ce n-a încercat pentru noi?”. Așa că m-am gândit că o să mor încercând.”

Citește și: Claudia Radu, concurenta de la "Chefi la Cuțite" a slăbit! Ce dietă folosește și cât de eficientă este

După ce Alysson Wilson a slăbit 190 de kg, nici cei mai apropiați prieteni nu o mai recunoșteau. ”Am primit un telefon de la o prietenă. Mi-a zis că Derek mă înșală, pentru că l-a văzut cu altă femeie. Nu mă credea când îi spuneam că eu eram.”

Fetița de 2 ani cu păr cărunt. De ce are micuța Mayah suvițe albe la o vârstă atât de fragedă... Transformare neașteptată. Un om al străzii a devenit de nerecunoscut după ce a primit ajutorul unui frizer cunoscut...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x