Antena Căutare

Așa arăta înainte să slăbească, acum e un model renumit în toată lumea. Cum arată Rosie Mercado după ce a pierdut 100 de kg

Rosie Mercado, un model renumit în întreaga lume, a slăbit aproape 120 de kg și s-a transformat complet.

Rosie Mercado, colaj, inainte sa slabeasca Galerie
Rosie Mercado a slăbit peste 100 de kg și s-a transformat complet | Twitter

Rosie Mercado și-a făcut un renume la nivel mondial drept un model plus size. În 2016, femeia cântărea în jur de 200 de kg și a început un drum lung spre o viață mai sănătoasă, ce i-a permis să slăbească peste 100 de kg și să se transforme complet.

Vezi cum arată Rosie Mercado după ce a slăbit 100 de kg în GALERIA FOTO

În vârstă de 40 de ani, Rosie a trecut de la o mărime 34 la una de 12/14 după ce a scăpat de kilogramele în plus și a adoptat o viață mai sănătoasă, în ciuda obstacolelor pe care le-a întâmpinat.

Cum arată Rosie Mercado după ce a slăbit peste 100 de kilograme

În 2016, Rosie a declarat că a fost atacată de unii internauți, după ce a slăbit peste 100 de kg, din cauza faptului că și-a redus mărimea.

Citește și: Cum arată blondina în colanți mulați după ce a slăbit 30 kg. Rebel Wilson a trecut prin schimbări impresionante

Rosie, ce are 3 copii și trăiește în Las Vegas, a declarat că nu-i ”lipsește deloc” să aibă aproape 200 de kg, în ciuda atacurilor pe care le-a suferit după ce și-a transformat corpul, scrie Daily Mail.

”Am primit scrisori furioase...nu de la alte modele, doar de la fani,” a declarat Rosie. ”Mi-au spus să mă arunc de pe un pod și să mă sinucid pentru că am slăbit.”

”Activiști care susțin greutatea mai mare, poftim. Pur și simplu au urât că vorbeam public despre dieta mea și despre faptul că am slăbit,” a continuat ea.

Deși Rosie susține că iubește noua ei siluetă, unii oameni au reacționat negativ la faptul că s-a schimbat.

”Cred că toată lumea vrea să fie fericită la greutatea respectivă. Unii oameni vor să fie supraponderali, alții nu vor,” a continuat Rosie. ”Cred că e o decizie personală și trebuie s-o accepți, cu fiecare schimbare în viață vin și bune și rele și ghici ce? Trebuie să le lași deoparte și să nu dai atenție comentariilor negative.”

Rosie crede că schimbarea a ajutat-o să se ”elibereze”: ”Pentru mine, dieta a însemnat schimbarea vieții, a însemnat libertate, nu a însemnat o mărime. A însemnat ca eu să am libertatea de alegere.”

Mercado continuă să aibă o carieră de succes în modă și a devenit cunoscută la nivel mondial datorită proiectelor sale, ce includ și transformarea ei și metodele pe care le-a folosit pentru a obține un look nou, mai sănătos, ce a atras atenția tuturor.

Citește și: Așa arăta când doctorii i-au mai dat doar 12 luni de trăit. Cum s-a transformat Alysson Wilson după ce a slăbit 190 de kg

Rosie Mercado a declarat în trecut că a început să își schimbe viața și dieta atunci când o însoțitoare de bord i-a spus că trebuie să își cumpere un bilet de avion în plus pentru că era prea mare pentru unul singur. Atunci a decis să adopte o dietă diferită, să facă mai multă mișcare și să se opereze la stomac.

De ce au purtat fostele Prime Doamne ale SUA mov la inaugurare. Secretul din spatele ținutelor care au fascinat întreaga... Cum arată „bărbatul Rapunzel”, cu păr lung de un metru! Oamenii îl opresc pe stradă pentru poze...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x