Antena Căutare

VIDEO/ Așa da! Doi polițiști au fost filmați în timp ce schimbau roata unui bătrânel. „Felicitări că avem și poliție cu inima bună"

O filmare în care doi polițiști din județul Neamt ajută un bătrân să schimbe o roată la mașină, după ce a făcut pană, a fost apreciată de sute de persoane pe rețelele de socializare.

Polițiștii l-au observat pe bătrânel la marginea drumului, dupa ce mașina pe care o conducea a făcut pană. Cei doi nu s-au gândit prea mult și s-au oferit să îl ajute.

Oamenii legii nu au plecat până când nu au rezolvat problema. Cei doi s-au spălat pe mâini imediat ce și-au terminat treaba și au plecat în aplauzele câtorva oameni.

"Felicitari ca avem si politie cu inima buna", "Felicitari, respect si admiratie!", "Ar trebui mai multi oameni cu respect, felicitari" , sunt câteva dintre comentariile postării.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Românii pot mânca acum desertul preferat la restaurant! Singurul loc din România unde se găsește coliva în meniu... Concert inedit în cimitir de Ziua Morţilor! Cu lumânări şi flori în mâini, au venit să se roage pentru rudele dispărute...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x