Antena Căutare

Aşa îţi pune inelul pe deget! Cum să-ţi faci iubitul să te ceară în căsătorie, în funcţie de zodie

Vrei să fii cerută în căsătorie, dar pur şi simplu partenerul de viaţă nu face acest lucru? Ei bine, atunci trebuie să ştii că e cazul să treci la planul B şi să-l faci chiar tu să te ceară

Vrei să fii cerută în căsătorie, dar pur şi simplu partenerul de viaţă nu face acest lucru? Ei bine, atunci trebuie să ştii că e cazul să treci la planul B şi să-l faci chiar tu să te ceară.

Iată câteva sfaturi, în funcţie de zodie, pe care ar trebui să le urmeze femeile ce vor să audă marea întrebare: "Vrei să fii soţia mea?".

BERBEC

Berbecul este foate greu de fortat. Nu este bine ca partenera sa-l sufoce si sa-l preseze cu casatoria. El nu va reactiona bine la aceste presiuni. Solutia este ca berbecul sa fie convins ca vrea sa se insoare si asta poate fi facuta cu ajutorul partenerei.

O vacanta in doi si o oprire la un magazin de bijuterii ar putea sa-i deschida mintea intr-atat incat sa vada un set de verighete sau un inel de logodna, mai ales daca observa cum partenera lui isi lungeste ochii dupa aceste accesorii. Cu atat mai mult va aprecia daca ea nu va face fel de fel de aluzii catre maritis in acele momente.

TAUR

Siguranta este una dintre caracteristicile taurului. Argumentele logice ii vor convinge totdeauna : de la posibilitatea contractarii unui credit, la siguranta asigurarii medicale pana la alte chestiuni care necesita un cuplu casatorit.

Romantismul nu este una din trasaturile taurului, de aceea partenera trebuie sa se axeze pe pragmatism.

GEMENI

Este dificil “sa prinzi in plasa” un nativ din zodia Gemeni. Vesnic expansivi, pusi pe joaca, inclusiv cu starile de spirit ale oamenilor, cu capul in nori si mereu sperand la mai mult si la noutate, idee de casatorie nu este agreata prea tare de Gemeni. Insa, atata timp cat barbatul nativ din Gemeni isi iubeste sincer partenera de cuplu, iar aceasta nu da semne ca i-ar ingradi in vreun fel libertatea, ca nu i-ar pune sub nicio forma piedici in realizarea viselor, atunci Geamanul este ca si luat.

RAC

Cel mai bun mod de a determina un Rac sa-si ia angajamentul casatoriei este sa fii cat mai romantica cu acesta. Confortul, siguranta si senzatia de “acasa” in bratele partenerei vor fi suficiente pentru a determina un Rac care-si iubeste partenera sa o ceara de sotie.

FOTO: A vrut să devină manechin, dar agenţii nu i-au dat nicio şansă, pentru că era grasă! Acum face furori şi e compara... Cea mai mare greşeală a femeilor în bucătărie! Cum să faci corect ouă moi şi ouă tari...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x