Live acumObservator 16
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Asa mama, asa fiica: atingerea orgasmului se mosteneste genetic!

Un nou studiu realizat de cercetatorii din Marea Britanie si la care au participat 6.000 de femei adulte, a scos la iveala faptul ca sub 15% dintre femeile intervievate ajung la orgasm de fiecare data cand fac amor.

Conform lui Tim Spector, responsabilul cu realizarea acestui studiu, motivele pentru care femeile au sau nu orgasm nu tin atat de mult de partener, dezinhibarea lor intre asternuturi sau pozitiile incercate, cat de pachetul genetic mostenit de la parinti. In special in cazul reprezentantelor sexului frumos, se pare ca abilitatea de a avea un final fericit in pat se mosteneste pe linie materna.

Dintre participantele la studiul realizat in Londra, 14% au declarat ca ajung de fiecare data la orgasm atunci cand fac sex, 32% au spus ca il ating destul de rar, iar 16% ca nu au reusit niciodata sa ajunga la orgasm.

Cateva dintre femei au afirmat ca pot ajunge la orgasm in timpul unei partide de sex, insa numai daca se si masturbeaza. In urma raspunsurilor oferite, s-a ajuns la concluzia ca mostenirea genetica influenteaza in proportie de 45% capacitatea femeilor de a ajunge la orgasm. Ce nu spun cercetatorii este cum poate fi depasita aceasta "frigiditate" dobandita genetic.

Foto: spinandyoga.com


Recomandari