Antena Căutare

Astrologii îţi spun tot! Motivul pentru care nu ți-ai cunoscut marea dragoste, în funcție de zodia ta

Dacă nu ţi-ai cunoscut marea dragoste, astrologii îţi spun şi de ce. Iată tot ce trebuie să ştii despre asta în funcţie de zodia ta 

Dacă nu ţi-ai cunoscut marea dragoste, astrologii îţi spun şi de ce. Iată tot ce trebuie să ştii despre asta în funcţie de zodia ta

BERBEC: Cu cât alergi mai repede, cu atât este mai probabil să te prindă. Dacă crede că există și alte persoane care concurează pentru el, asta este chiar mai bine. Nu și-au întâlnit marea dragoste, pentru că au renunțat la lucrurile bune prea repede.

TAUR: Ei sunt, de obicei, loiali și protectori. Este posibil ca ceva imprevizibil și șocant să se fi petrecut ca ei să își piardă dragostea.

GEMENI: Motivul pentru care nu au întâlnit marea dragoste este că au ajuns să cunoască cele mai întunecate secrete de la primele întâlniri și s-au plictisit.

RAC: Racul ia totul personal. Aproape fiecare relație a lor amintește de ultima avută. Dacă Racul nu și-a găsit marea dragoste este pentru că a fost rănit și are nevoie de mai mult timp pentru a se vindeca.

LEU: Marea lui dragoste vă fi o persoană care va pica la picioarele lui și îi va demonstra loialitate. Dacă ește singur, motivul este că nu a găsit încă persoana care să înțeleagă așteaptările și nevoile unui Leu.

FECIOARĂ: Motivul pentru care Fecioarele nu și-au cunoscut marea dragoste este că nu s-au maturizat suficient, încât să știe că perfecțiunea nu există.

BALANȚĂ: Motivul pentru care nu și-au întâlnit marea dragoste este că partenerii au arătat părțile lor mai puțin frumoase.

SCORPION: Dacă relația cu un Scorpion s-a încheiat prost, ai grijă de viitorul tău! Răzbunarea sa va veni și ar fi bine să fugi și să te ascunzi.

SĂGETĂTOR: Partenerul ideal pentru un Săgetător este distractiv, fermecător, aventuros. Motivul pentru care nu și-au găsit marea dragoste este a simțit presiunea unui angajament din partea partenerilor de până acum.

CAPRICORN: Capricornii respectă oameni care sunt la fel de disciplinați și ambițioși ca ei înșiși. Ei sunt singuri pentru că nu și-au găsit o persoană care să corespundă criteriilor lor.

VĂRSĂTOR: Motivul pentru care Vărsătorul nu și-a întâlnit marea dragoste este pentru că partenerii de până acum au încercat să-i manipuleze emoțional.

PEȘTI: Peștii nu și-au întâlnit marea dragoste pentru că partenerii au fost prea aspri și duri cu natura lor sensibilă.

Ultima declarație a lui Freddie Mercury, chiar înainte de a muri. A simțit legenda muzicii rock sfârșitul? „Tu ești ulti... O femeie a fost jefuită chiar sub ochii ei. Hoții îi amenințau bebelușul cu un cuțit pentru ca ea să le dea toate bunuri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x