Antena Căutare

ATENȚIE BĂRBAȚI! GHID de AGĂȚAT pe NET!

Mulți bărbați au încercat adesea să agațe o femeie pe internet, dar de cele mai multe ori, lucrurile au mers mai prost decât era de așteptat.

Mulți bărbați au încercat adesea să agațe o femeie pe internet, dar de cele mai multe ori, lucrurile au mers mai prost decât era de așteptat.

Poate că cea mai mare greșeală pe care bărbații o fac frecvent este aceea că sunt prea insistenți sau prea direcți. Potrivit unui studiu, acest lucru displace tinerelor. Limbajul este foarte important atunci când vine vorba de agățat.

Complimente precum „frumoaso” sau „drăguțo” nu funcționează așa bine precum cred bărbații. Cel mai adesea, o femeie preferă sinceritatea. Indiferent de intenții este indicat să le prezinți clar și politicos, fără a reacționa urât în cazul în care esti refuzat.

Răbdarea este un factor important. Nu toate femeile se simt relaxate atunci când au de-a face cu o persoană nouă, așa că încearcă să construiești lucrurile treptat, fără a face presiuni și fără a propune lucruri îndrăznețe încă de la prima conversație. În caz contrar, rezultatul va fi să o îndepărtezi pe femeia pe care vrei să o agăți.

FOTO: În loc să o savureze, s-a speriat! Ce a găsit un bărbat după ce a desfăcut ambalajul unei înghețate!... TRANSFORMĂ amintirea unei PERSOANE DRAGI într-un DIAMANT, folosind doar CENUȘĂ!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x