Atenţie, imagini şocante! I-a crescut o a doua faţă... pe piept! Nu oricine poate să privească aşa ceva

Din cauza unui accident îngrozitor, petrecut într-o fracţiune de secundă, viaţa unui chinez s-a transformat într-un coşmar. Singura soluţie către normalitate este o operaţie extrem de riscantă.

Din cauza unui accident îngrozitor, petrecut într-o fracţiune de secundă, viaţa unui chinez s-a transformat într-un coşmar. Singura soluţie către normalitate este o operaţie extrem de riscantă.

Într-o zi, pe când se afla la locul de muncă, s-a electrocutat, iar faţa i-a fost distrusă aproape în totalitate. Arsurile au fost atât de grave, încât şi-a pierdut ochiul drept, nasul şi 90 la sută din pielea de pe chip.

După luni întregi de suferinţă şi chin, medicii au venit, în sfârşit, cu o idee care i-ar putea reda zâmbetul pe buze. Chiar dacă i-au spus că sunt şanse minime ca planul să aibă succes, Yan Jianbin n-a stat deloc pe gânduri şi a acceptat din prima. Era singura lui posibilitate...

Doctorii i-au injectat soluţie salină în partea stângă a pieptului, pentru a se forma "o nouă faţă". Astfel, vor folosi pielea din această zonă pentru a-i reconstrui chipul. Tot procedeul va dura doi ani, se vor face cinci intervenţii chirurgicale foarte complicate, dar Yan este încrezător că povestea sa o să aibă un final fericit...

Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal. Cum a fost gândit parcursul jucătorului 456
Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal interpretat de actorul Lee...
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021. Taurii sunt nemulțumiți de relația actuală. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021 spune că Taurii sunt nemulțumiți de ceva timp de...
Parteneri
Trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021. Când se dă ceasul cu o oră înapoi
Ca în fiecare an până acum, românii sunt obișnuiți ca primăvara și toamna să facă schimbări în program. E vorba despre schimbarea orei. Acum, în octombrie 2021, în ultimul weekend din lună ceasul trebuie dat cu o oră înapoi. Când se face trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021.
Catine.ro
Ultimele știri