Antena Căutare

Atenție la rețelele de socializare. Cele mai mari greșeli pe care le faci pe Facebook!

Facebook face parte din viaţa noastră tot mai mult, iar unii par să uite tot mai des de regulile nescrise ale socializării. La fel cum nu-ţi inviţi rudele sau cei mai apropiaţi prieteni cu tine la toaletă, ar trebui să ţii cont de treaba asta şi cu sutele sau miile de prieteni virtuali. Chiar dacă te mănâncă degetele să postezi orice, oricum şi oricând

Facebook face parte din viaţa noastră tot mai mult, iar unii par să uite tot mai des de regulile nescrise ale socializării. La fel cum nu-ţi inviţi rudele sau cei mai apropiaţi prieteni cu tine la toaletă, ar trebui să ţii cont de treaba asta şi cu sutele sau miile de prieteni virtuali. Chiar dacă te mănâncă degetele să postezi orice, oricum şi oricând.

Am încropit pentru voi un ghid de socializare pe Facebook de care toată lumea ar putea să ţină cont, indiferent de cât de popular este, de cât de bine sau rău (crede că) arată, de câţi prieteni sau followers are.

Ce şi cum să postezi
Gândeşte-te bine ce ar trebui să postezi şi ce nu. Criteriile de selecţie ar trebui să fie bunul simţ şi impactul pe care îl are postarea ta asupra prietenilor virtuali.

Un status OK este amuzant, interesant sau informativ sau unul care poate naşte o dezbatere decentă. Nu e în regulă să îţi "verşi" ura sau frustrările pe "pereţii" altora şi nici să "cerşeşti" atenţie sau să încerci să inspiri milă prin anumite postări.

Vezi continuarea AICI.

Un meteorit uriaş a explodat deasupra Pământului!... A crezut că o înșală după ce a găsit farduri în apartamentul iubitului. Nu era așa!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x