Antena Căutare

Taurii sunt eroii zilei, toți ochii vor fi pe ei! Horoscopul de sâmbătă, 13 august

Berbecii vor începe ziua cu zâmbetul pe buze. Chiar dacă se vor întâlni cu o persoană cu care nu sunt în relaţii prea bune, ar fi indicat să fie prietenoşi.

Berbecii vor începe ziua cu zâmbetul pe buze. Chiar dacă se vor întâlni cu o persoană cu care nu sunt în relaţii prea bune, ar fi indicat să fie prietenoşi.

Taurii sunt eroii zilei. Vor sări în ajutorul celor din jur, iar acest lucru nu va scăpa neobservat. Vor fi apreciaţi când se aşteaptă mai puţin.

Gemenii trebuie să fie mai atenţi la partenerul de viaţă. Relaţia lor de cuplu trebuie consolidată, iar sâmbâta aceasta vor avea oportunitatea.

Nativii Rac sunt buni sfătuitori. Însă, uneori, sunt înţeleşi greşit, iar prietenii cred că au intenţii ascunse. Este recomandat să evite discuţiile despre subiectele delicate.

Leii sunt sărbătoriţii zodiacului. Distracţia este de partea lor şi vor petrece până dimineaţa.

Nativii Fecioara vor avea parte de o zi liniştită acasă. Vor fi înconjuraţi de familie şi prieteni, iar totul le va merge ca pe roate.

Balanţele dau cu banii în stânga şi în dreapta. Vor face cumpărături weekendul acesta, însă este indicat să fie mai economi. Altfel, vor rămâne cu buzunarele goale.

Scorpionii sunt tare harnici. Vor face treburi casnice cât e ziua de lungă, iar seara vor fi frânţi de oboseală.

Săgetătorii sunt încăpăţânaţi. Nu sunt de acord cu activităţile plănuite de prietenii lor, însă riscă să rămână singuri.

Nativii Capricorn se simt în elementul lor astăzi. Sunt bine-dispuşi şi îi vor molipsi şi pe cei din jur cu asta.

Vărsătorii sunt uşor iritabili. Ceva îi supără şi este indicat să-şi păstreze calmul pentru a nu intra în conflict cu cei apropiaţi.

Peştii vor cunoaşte o persoana noua care le va însenina ziua. S-ar putea să lege relaţii de prietenie sau de ce nu? o idilă.

Cum ne influențează viața Perseidele? Taurii iubesc, au o perioadă excepțională pe plan sentimental... Fidel Castro, liderul istoric ajuns la 90 de ani: A supraviețuit la nu mai puţin de 600 de tentative de asasinat și a ră...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x