Antena Căutare

Nu există aşa ceva! Au crescut timp de doi ani un URS crezând că este vorba despre un câine: "A ajuns la 114 kilograme"

O familie din China a fost şocată să afle că patrupedul pe care îl creştea de doi ani era de fapt un urs negru asiatic, notează London Evening Standard.

O familie din China a fost şocată să afle că patrupedul pe care îl creştea de doi ani era de fapt un urs negru asiatic, notează London Evening Standard.

Familia respectivă a povestit că a cumpărat un pui de mastiff tibetan în timp ce se afla în vacanţă în 2016, însă a realizat eroarea doar atunci când animalul nu s-a oprit din creştere şi a început să meargă în două picioare.

"Cu cât creştea, cu atât semăna mai mult cu un urs. Sunt puţin speriată de urşi", a povestit Şu Yun pentru China News, care trăieşte în apropierea oraşului Kunming din provincia Yunnan (sud).

Animalul de companie, care mânca "o ladă de fructe şi două găleţi de tăieţei" în fiecare zi, ajunsese la un metru înălţime şi la o greutate de circa 114 kilograme atunci când într-un final familia s-a decis să solicite ajutor.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ursul este în prezent în îngrijit la Centrul de salvare a vieţii sălbatice din Yunnan, iar starea sa de sănătate este bună, potrivit oficialilor centrului.

Personalul a sedat animalul pentru a-l putea transporta din casa familiei care îl crescuse.

Exemplarul este un urs negru asiatic, o specie pe cale de dispariţie, care poate fi vândut pentru sume mari de bani pe piaţa neagră.

Imagini sfâșietoare! Momentul în care un băiețel de cinci ani revine la școală, după ce și-a înmormântat tatăl! A fost c... O să ne mutăm pe Lună! Un plan fără precedent îți arată ce oraș o să fie construit acolo!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x