Antena Căutare

Au crezut că văd o fantomă și au folosit o dronă pentru a lămuri misterul. Ce au văzut pe imagini i-a îngrozit

O dronă a surprins imagini cu ceea ce pare a fi fantoma unei fetițe cu ochii negri. Aparatul a filmat o imagine neobișnuită într-o pădure, după ce mai multe persoane ar fi zărit acolo o fantomă.

captura realizata cu drona intr-o padure Galerie
O dronă a surprins imagini cu ceea ce pare a fi fantoma unei fetițe cu ochii negri. Aparatul a filmat o imagine neobișnuită într-o pădure, după ce mai multe persoane ar fi zărit acolo o fantomă. | Captura Youtube

Imaginile au fost surprinse în Cannock Chase, Staffordshire, unde mulți trecători au spus că în zonă bântuie un spirit. Vânătorii profesioniști de fantome cred acum că filmările ar putea fi dovada activității supranaturale din zonă.

Unul dintre aceștia este Robert Pulme, care descrie activitatea ca fiind „terifiantă”.

Citește și: Ce a putut să îi facă o mireasă propriei domnișoare de onoare. Femeia revoltată a refuzat să mai participe la marele eveniment

El a spus, potrivit Mirror: „Cannock Chase este considerat unul dintre cele mai bântuite locuri din Marea Britanie, așa că nu este de mirare că zona atrage o mulțime de zvonuri despre fantome și vampiri.

Ce au văzut pe imagini i-a îngrozit. Cui aparțineau ”ochii negri”

„Am avut o mulțime de rapoarte despre o „fată cu ochi negri” care a fost văzută plimbându-se. La început pare o fată normală, iar cei care trec prin zonă sunt îngrijorați că o fetiță este pierdută în pădure. Ei îi văd ochii și ea pur și simplu dispare. Este terifiant.”, a mai spus bărbatul.

Rober crede că ar putea înțelege de ce acest spirit bântuie pădurile, deoarece un focar de difterie din anii 1800 a ucis mai mulți copii din zonă. Boala făcea ca ochii victimei să pară scufundați și întunecați.

De asemenea, se crede că fantoma ar putea fi victima unui criminal local. Raymond Morris a ucis trei copii în zonă, între anii 1965 și 1967.

În ciuda faptului că unii consideră reale imaginile surprinse de drone, alții care au văzut filmarea spun că este vorba despre o persoană îmbrăcată în haine albe, care e reală, fără nicio legătură cu un spirit.

Citește și: Un câine a dus-o pe stăpână la rămășițele unei creaturi terifiante: “Pielea se încrețea”. Peste ce a dat

Un cuplu a fugit din pădure de frica fantomei

Potrivit Birmingham Live, niște adolescenți au dat peste această imagine în timp ce campau la Cannock Chase în 2021. Tânărul cuplu își instalase cortul în zona Văii Birches.

Instalându-se peste noapte, cei doi au auzit zgomote în jurul cortului lor la miezul nopții. Hotărând să arunce o privire, au auzit sunetul unui copil care chicotea, înainte de a vedea o siluetă mișcându-se printre copaci.

Despre experiență, unul dintre adolescenți a spus: „Am fost absolut îngrozit. Citisem poveștile despre copilul cu ochii negri, dar abia când lucrul a stat chiar în fața mea, am putut să le cred. Am știut imediat că avem de-a face cu lucrul real, deoarece se mișcă în moduri în care oamenii pur și simplu nu se pot mișca. Era ca și cum s-ar putea teleporta dintr-un loc în altul când se mișca și se ascundea în spatele copacilor.”

Citește și: I-a explodat implantul femeii căreia i s-a interzis zborul cu avionul. Mary Magdalene a rămas doar cu un sân | FOTO

A doua zi dimineața, cuplul a văzut-o pe fată a doua oară, în timp ce mergeau la mașină.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Un câine a dus-o pe stăpână la rămășițele unei creaturi terifiante: “Pielea se încrețea”. Peste ce a dat... Ce a putut să îi facă o mireasă propriei domnișoare de onoare. Femeia revoltată a refuzat să mai participe la marele eve...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x